Arvoitus on jakanut internetin kahtia: Montako numeroa sinä näet kuvassa?

Nuorempana koulussa käytettiin koko päivä ratkoen erilaisia tehtäviä, jotka harjoittivat aivojasi. Aikuisena tuollaista harjoitusta saa arjessa paljon vähemmän, mikä on sääli.

Aivomme kuitenkin tarvitsevat säännöllistä harjoitusta ja jumppaa pysyäkseen vireinä ja voidakseen hyvin.

Itsensä ja aivojensa haastaminen jonkinlaisen arvoituksen ja tehtävän avulla on yhtä aikaa sekä hauskaa että hyödyllistä. Samalla saat pienen tauon arjen muusta stressistä ja pääset kehittämään itseäsi.

Tämän kertainen arvoituksemme ei ole perinteinen matemaattinen tehtävä, vaikka kyse onkin numeroista. Se kuitenkin muistuttaa suuresti niitä tehtäviä, joita olemme koulupenkillä jokainen joutuneet ratkomaan.

Selvittääksesi vastauksen sinun on keskityttävä, sillä kyse ei ole mistään liian helposta tehtävästä.

Tästäkin huolimatta on kuitenkin sanottava, että kuka tahansa pystyy kyllä keksimään oikean ratkaisun, kunhan vain katsoo kuvaa huolellisesti.

Kuinka monta numeroa näet?

Tässä tulee tämän päivän tehtävä. Alapuolelta löytyy kuva, jossa on joukko erilaisia numeroita. Numerot suorastaan sulautuvat toisiinsa ja juuri sen takia niitä voikin olla vaikea erottaa.

Sinun tehtäväsi on nyt kertoa, kuinka monta eri numeroa kuvassa todellisuudessa on.

Oletko valmis? Tässä kuva tulee:

Eikö olekin hieman haastavaa? Älä huoli, vaan ota hetki aikaa ja keeskity!

Kerromme seuraavaksi oikean vastauksen.

Tässä tulee oikea vastaus

Jouduin itse istumaan varmaan pari kolme minuuttia vain tuijottaen ja miettin tätä ennen kuin keksin vastauksen – mutta se ei ollutkaan ihan niin helppoa.

Jos vastauksesi on suunnilleen viisi, niin voin kertoa, että numeroita on kyllä enemmän. Vilkaisepa kuvaa vielä kertaalleen tarkemmin.

Oikea vastaus tulee nyt seuraavan kuvan alapuolella. Älä selaa vielä pidemmälle, mikäli haluat koettaa keksiä sen itse.

Kuva: Shutterstock

Oikea vastaus on…

Kuvassa on 10 eri numeroa.

Selitys tälle löytyy alla olevasta kuvasta, josta voit nähdä kaikki numerot.

Löysitkö ainakin viisi numeroa? Hyvä! Paina nyt peukkua ja jaa tätä Facebookissa, jotta myös ystäväsi pääsevät kokeilemaan taitojaan!