Tässä pikkulinnussa on jotain pahasti pielessä – vain kaikkein fiksuimmat tajuavat, mikä

Omia aivoja on tärkeää haastaa ja jumpata erilaisten tehtävien avulla säännöllisin väliajoin. Se on aivan yhtä tärkeää ja hyödyllistä kuin kehon muidenkin lihasten harjoittaminen esimerkiksi kuntoilun avulla.

Aivoja jumppaamalla saa nopeasti myös olon paremmaksi, raikkaammaksi ja valppaammaksi. Tähän on olemassa monenlaisia erilaisia tapoja, mutta kenties kaikkien yleisimpiä ja suosituimpia ovat ristisanatehtävät ja sudokut.

Internetin myötä meille on kuitenkin tarjolla aivan valtava kirjo erilaisia haasteita sekä arvoituksia, joiden avulla saa aikaan saman hyödyn.

Tietyn yksityiskohdan etsiminen kuvasta toimii ihan yhtä hyvin pienenä keskittymisharjotuksena, ja juuri tällainen tehtävä olisi tänään tarjolla.

Tässä haasteessa saamme harjoitella katseemme yksityiskohtiin. Alla olevassa kuvassa näemme ihastuttavan pikkulinnun.

Jokin siinä on kuitenkin hyvin poikkeavaa. Sinun tehtäväsi on tietysti päätellä, mikä se on.

No niin, oletko valmis? Tässä tulee kuva.

Se ei ole lintu laisinkaan, vaan kivi! Usko pois.

Monet taiteilijat onnistuvat saamaan pienestäkin paljon irti. Yksi juuri tämän kyvyn omaava taiteilija on japanilainen Akie Nakasta

Kun hän katsoo pientä kiveä, hän ei näe vain harmaata, kovaa massaa…

Hän on tullut tunnetuksi vaikuttavasta taidostaan loihtia tuiki-tavallisista kivistä pieniä eläimiä. Hänen luomuksensa ovat todella suloisia ja niistä on suorastaan mahdotonta olla vaikuttumatta.

Voisin istua katselemassa näitä kuvia tuntikausia..

Eivätkö Akien luomukset olekin upeita? Jaa tämä artikkeli, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!