Epätoivoinen mies tunki 48 cm pitkän ankeriaan peräsuoleensa – toivoi parantavan ummetuksen

Ihmisten hulluus on melkein lakannut hämmästyttämästä minua. Ihmiset näyttävät pystyvän tekemään ihan mitä tahansa.

Etenkin peräsuoleen päätyy homo sapienseilta toinen toistaan erikoisempia, sinne kuulumattomia, esineitä – harva se päivä.

Tämän tarinan sankari on 49-vuotias kiinalaismies joka kärsi ummetuksesta. Ummetus mahtoi olla tuskastuttava, koska mies yritti Daily Mailin korjata tilanteen tunkemalla lähes puolimetrisen ankeriaan peräsuoleensa.

Ruoantähteitä, ulostetta, ankerias

Itsehoitoeskapaadinsa jälkeen mies joutui hakeutumaan lääkäriin eivätkä lääkärit varmasti lleet uskoa silmiään löytäessään miehen vatsasta ulosteen ja syödyn ruoan lisäksi valtavan ankeriaan.

Kuva: Wikipedia

Potilas oli aiemmin hakenut apua samaisesta sairaalasta ummetukseensa. Kun hänelle oli määrätty lepoa sairaalassa, hän ei ollut tarttunut ideaan, kenties sen takia että oli tehdastyntekijä ja olisi menettänyt työnsä.

Niinpä myöhäiskapitalismin uhrimme turvautui ankeriasmetodiin ei aivan toivotulla menestyksellä.

Mies joutuikin pian palaamaan sairaalaan vahvojen vatsakipujen takia ja tutkimusten jälkeen lääkärit löysivät 250 gramman painoisen ankeriasyllätyksen miehen sisältä.

Kuva: Wikipedia

Myönsi virheensä

– Kysyimme häneltä ankeriaasta kun se löytyi, mutta hän sanoi sen joutunen sinne vahingossa. Leikkauksen jälkeen potilas kuitenkin myönsi, että oli laittanut ankeriaan sinne tahallaan, kertoo tohtori Zhao Zhirong.

On epäselvää oliko ankerias elossa kun se joutui miehen peräsuoleen, mutta lääkäreiden tavoittaessa sen, oli kalaparka menehtynyt.

Toivottavasti miehen ummetus helpotti lopulta, jotta muut ankeriaat säästyvät tältä kohtalolta.