Jonahin veitikka on ”maailman isoin” – kertoo nyt, mikä on vaikeinta valtavan jättihepin kanssa elämisessä

Amerikkalainen Jonah Falcon, 53-vuotias, on tullut tunnetuksi miehenä, jolla on maailman suurin penis.

Miehen mukaansa hänen ”pikkukaverinsa” on peräti 34 senttimetrin pituinen erektiossa.

Jonah on vuosien varrella puhunut avoimesti poikkeuksellisen suuresta varustuksestaan ja esiintynyt televisio-ohjelmissa sekä antanut useita haastatteluja.

Hänen poikkeuksellinen kokonsa on jopa auttanut häntä luomaan uran televisiojuontajana.

Ei pelkkää ruusuilla tanssimista

Vaikka elämä maailman suurimman peniksen kanssa saattaa kuulostaa jännittävältä, on Jonah paljastanut, että ainutlaatuinen tilanne tuo mukanaan myös useita hankaluuksia.

Hän kertoo olevansa tietoinen tiukkojen vaatteiden käytön suhteen, sillä ei halua aiheuttaa muille epämukavaa oloa pullottavan varustuksensa vuoksi.

Lisäksi valtavan jättipeniksen omaaminen on aiheuttanut myös ongelmia makuuhuoneessa.

– Jostain syystä se on paksuuntunut niin, että suuseksi on mahdotonta, ja yhdyntä vaatii erittäin varovaista etenemistä. On myös vaikeampaa saavuttaa täysin kovaa erektio, vaikka luulen, että se johtuu iästä, Jonah pohtii.

Jonah, joka on biseksuaali, on myös kertonut, että aitojen kumppaneiden löytäminen on haastavaa, sillä liian usein sekä miehet että naiset ovat kiinnostuneita hänestä vain hänen suuren peniksensä vuoksi.

Hän on kertonut kokeneensa myös huimausta erektion aikana, mutta ei usko sen johtuvan koosta.

Jonahin keskivertoa suurempi pullotus kiinnittää epäilemättä huomiota, ja joissakin tilanteissa se voi olla kiusallinen – erityisesti lentokentän turvatarkastuksissa.

Hän on aiemmin kertonut, kunka hänet pysäytettiin Los Angelesin LAX-lentokentällä hänen housuissaan olevan ”jättimäisen, selittämättömän” pullistuman takia.

– LAX-lentokentän turvatiimi pysäytti minut hiljattain, koska skanneri nappasi housuissani valtavan selittämättömän pullistuman, hän paljasti ja jatkoi:

– He hämmästelivät minua ja varmistivat, että olen ”täysin luomu”. Tämä on kuitenkin normaalia sähköisissä skannauslaitteissa.

Loppujen lopuksi, kuinka paljon koolla todella on väliä? Jos kysytään Jonah Falconilta, vastaus voi olla yhtä monimutkainen kuin hänen housunsa vetoketjun avaaminen julkisilla paikoilla.

Suuri koko tuo mukanaan niin ihailua kuin ikäviäkin käytännön ongelmia – kuten sen, että on vaikea löytää sopivia uimahousuja. Voi siis olla, että maailman suurin penis ei olekaan pelkkää juhlaa ja ilotulitusta, vaan myös navigointia vaatekaupan alennusmyynneissä ja taktista peittelyä. Joten, kuten vanha sanonta kuuluu: ”Koko ei ole kaikki kaikessa – ellei sitten ole kyse Jonahin farkkujen koosta.”