Lissa, 29, on upottanut omaisuuden peppuunsa – katso nyt, kun hän nostaa mekkonsa helmaa

Ulkonäkömme riippuu geeneistämme ja osittain tietysti myös siitä, kuinka syömme, juomme ja liikumme. 

Ulkomuoto on ihmisille, kuten muillekin eläimille, tärkeä työkalu parinvalinnassa – ihmisten kohdalla on kuitenkin kiinnostavaa, miten kauneustrendit voivat muuttua täysin laidasta laitaan. Eihän siitä ole aikaanaan, kun anganlaiha oli tavoitelluin kehotyyppi. Sen jälkeen tulivat painovoimaa uhkaavat jättipeput, ja nyt niidenkin valtakausi alkaa pikkuhiljaa tulla päätökseen ja trendiennustajat kuiskivat rintojen uudesta tulemisesta.

Nykyään ulkomuoto on muillekin kun valokuvamalleille tapa tienata rahaa. Koska niin moni tahtoo tienata ulkomuodollaan, vaati massasta erottautuminen enemmän ja enemmän – etenkin kun kauneusleikkaukset ja täyteainehoidot ovat nykyään arkipäivää.

Lissa Aires haaveilee ”verkon suurimmasta takapuolesta” ja on käyttänyt valtavia summia sen saavuttamiseksi.

Hyvissä nauruissa emme tokikaan aina vain kirjoita asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös nostaa esiin ihmisiä, jotka ovat valinneet elää elämäänsä oman-näköisellä ja ainutlaatuisella tavalla. Kantamme on, että kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja heitä tulee kunnioittaa.

Lontoolaisella Lissalla on yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagram-tilillään.

48 tuhatta euroa

Houkutellakseen mahdollisimman paljon seuraajia Lissa on käyttänyt yli 40 000 puntaa lantionsa suurentamiseen, mikä vastaa liki 48 tuhatta euroa.

– Olen aina ollut kurvikas, mutta halusin ehdottomasti kaikista suurimman pepun. Halusin siitä sillä tavalla muotoillun, että kuvat siitä ovat mahdollisimman hyviä ja tästä syystä olen myös panostanut siihen niin paljon, Lissa kertoo Daily Starille.

Lissalle on tehty niin sanottu Brazilian butt lift, jossa kehon muista osista otetaan rasvaa joka siirretään peppuun. Toimenpide on yksi vaarallisimmista kauneusleikkauksista.

Ansaitsee rahaa perseeseensä

Sijoitus näyttää kuitenkin kannattaneen, sillä pian sen jälkeen, kun Lissa oli viimeksi parannellut lantiotaan, hän loi profiilin OnlyFans-sivustolle.

Nyt Lissalla on ”OnlyFansin suurin peppu” ja hän ansaitsee päätähuimaavia summia myymällä kuvia takalistostaan – hiljattain hän tienasi miljoona puntaa yhdessä kuukaudessa. Summa vastaa noin 8,5 miljoonaa euroa.

Mitä sinä ajattelet tästä? Paina JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!