Michaelin valtava penis painaa yli 4 kiloa ja tekee housujen ostamisen mahdottomaksi – katso nyt, kun hän kääntyy ympäri

Noin 4 kiloa painava, 22 senttiä pitkä ja 7 senttiä leveä. Siinä ovat saksalaisen Michaelin jättimäisen peniksen strategiset mitat.

Vice -sivustolle antamassaan haastattelussa hän kertoo nyt siitä, millaista elämä on maailman suurimpien sukukalleuksien kanssa.

Lue myös: Nälkäinen isä asetteli välipalaa pieniin kulhoihin – kun tytär tuli kotiin hän huomasi tämän intiimin virheen

Lue myös: Nainen ei ole leikannut kynsiään 25 vuoteen – katso nyt kun hän paljastaa maailmanennätyksen rikkoneet ”kynnet”

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Lue myös: Näin kehosi reagoi, kun lopetat säännöllisen seksin harrastamisen

– Yritän tehdä kaikkeni, ettei se olisi niin ilmiselvää, mutta uusien housujen ostaminen ei ole kovin helppoa, hän kertoo.

Saksalaisen Michaelin housuissa majailee todellinen monsteri – kirjaimellisesti. Kaikki sai alkunsa siitä, kun mies sai ystävältään lahjaksi ensimmäisen penispumpun noin 20 vuotta sitten ja halusi kokeilla sitä.

– Se oli siisti tunne, Michael kertoo Vice -sivustolle haastattelussa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Youtube / Vice

Se ei kuitenkaan riittänyt. Tuon jälkeen miehen penikseen laitettiin suolaliuosta sen kasvattamiseksi ja lopulta Michael päätti ottaa avukseen silikonin. Vuonna 2015, jolloin videohaastattelu on tehty, mies oli käynyt läpi neljä leikkausta.

Kuinka tuo valtava vehje sitten vaikuttaa miehen seksielämään? Se on varmasti kysymys, joka on useiden ihmisten huulilla.

– Kun saavutat tietyn koon, et voi enää tehdä kaikkia asioita. Et ainakaan ihan kenen tahansa kanssa, etkä varsinkaan ilman esileikkiä. On kuitenkin olemassa vielä asioita, joita pystyn tekemään sen kanssa, hän kertoo.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Youtube / Vice

Vieraili fetissijuhlilla

Ihmisten reaktiot vaihtelevat laidasta laitaan, kun he näkevät valtavan pullotuksen miehen housuissa.

– Saan paljon katseita, mutta ajan myötä olen oppinut olemaan huomioimatta niitä, Michael kertoo.

Alapuolella olevalla videolla, joka on noin 13 minuuttia pitkä, voit nähdä muun muassa Michaelin vierailemassa fetissijuhlissa, jossa hänen jalkojen välissään pullottava valtava sukuelin saa osakseen paljon huomiota ja ylistystä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Youtube / Vice

Toiset haluavat nipistää sitä ja toiset kenties haluaisivat jotain vielä enemmän.