Naapurin tollo blokkasi Melissan auton suurella kivellä – hänen ratkaisunsa on saanut miljoonat hurraamaan

Suhde naapureihin säilyy yleensä hyvänä kunhan pysyy omalla puolellaan ja antaa naapureiden elää niin kuin haluavat. Joidenkin kanssa voi jopa ystävystyä.

Mutta joidenkin ihmisten kanssa yhteistä säveltä ei löydy sitten millään.

Melissa Scruggs ei tule toimeen naapuriensa kanssa. Hei eivät pidä tästä päättäväisestä naisesta, koska hän on toistuvasti pyytänyt heitä rajoittamaan yömyöhälle jatkuvaa juhlimistaan.

Melissa Scruggs on geologi, eli tieteilijä, joka tutkii Maata ja sitä muodostavia kiinteitä ja nestemäisiä aineita sekä Maata muokanneita prosesseja ja sen historiaa jolla on paljon kokemusta. 

Naapurit juhlivat

Eräänä iltana kun naapruit tavalliseen tapaansa juhlivat äänekkästi, Melissalla oli aikainen herätys seuraavan päivänä, raportoi boredpanda.

Kun tarinamme sankari aamulla tuli ulos autolleen, hän huomasi, että naapurit olivat raahanneet suuren kiven parkkipaikalle, joka esti häntä ajamasta ulos parkkipaikalta – mutta humalassa naapurit olivat unohtaneet, millä Melissa tienaa elantonsa.

Kuvan lähde: Twitter

Melissa oli väärä nainen, jolle ryppillä.

Kuvan lähde: Twitter

Repäisi poraa eteenpäin

Niinpä Melissa kävi hakemassa valtavan kiviporan. Kello oli 7 aamulla, ja hän kävi ensin pahoittelemassa tilannetta niille naapureilleen, joiden kanssa hänellä on hyvät välit.

Sitten hän teki kivenjärkäleestä selvää.

Kuvan lähde: Twitter

Toivottavasti juhlivat naapurit heräsivät kiviporan ääneen.

Kuvan lähde: Twitter

Sen sijaan, että Melissa olisi vain koputtanut naapurin oveen ja raivonnut heille hän päätti ratkaista asian selkeällä ja vaikuttavalla tavalla.

Näin geologi-idolimme lausui tapahtumista itse Twitterissä:

”Olen saanut katsekontaktin kahteen naapuriin. Toinen nyökkäsi minulle, toinen katsoi minua silmät pyöreänä kuin olisin hullu. Nyt meillä kai on ymmärrys siitä, miten asiat täällä toimivat”, hän kirjoittaa.

LUE MYÖS: Mies lähetti työmatkalta kukkia vaimolleen – kohtalokas virhe sai kuitenkin naisen vaatimaan välitöntä eroa

Mahtavaa! Oletko samaa mieltä, että Melissa teki oikein? Paina JAA osoittaaksesi kunnioitusta tälle upealle naiselle!