Nainen sai tarpeekseen auton ikkunoiden raaputtamisesta – keksi ratkaisun, jota kaikkien täytyy kokeilla

Nyt ollaan saavutettu siihen aikaan vuodesta, kun joka aamu on käytettävä kymmenen minuuttia auton ikkunoiden huurteen raaputtamiseen. Ikään kuin aamut eivät olisi tarpeeksi stressaavia ja pimeitä jo valmiiksi!

Kaikeksi onneksi brittiläinen Angela sai tarpeekseen, ja keski nerokkaan tempun, joka tekee jään poistamisesta sekä nopeaa että helppoa, kirjoittaa Manchester Evening News.

Talvi on kaunista ja tunnelmallista aikaa monella eri tavalla. Ulkona on kirkasta ja raikasta ja sisällä voi käpertyä vilttien alle teekupin kanssa odottamaan joulua. 

Harva kuitenkaan nauttii auton ikkunoiden ikuisesta raaputtamisesta, brittiläinen Angela Hickling ei varsinkaan. Onneksi hän keksi nokkelan ratkaisun ongelmaan.

Suihkepullo siveltimellä

Angela oli poikaystävänsä luona ja alkoi etsiä jotain, millä raaputtaa ikkunoita. Hän löysi tyhjän suihkepullon, joka oli aiemmin sisältänyt matonpuhdistusainetta.

Angela täytti tyhjän pullon kuumalla vedellä ja pyyhki ikkunoita pullon harjalla. Kuuma vesi auttoi sulattamaan jäätä ja muutamassa sekunnissa hän sai ikkunat täysin puhtaiksi huurteesta.

Lue myös: Näin pidät murtovarkaat loitolla – niksi, joka saa rikolliset kiertämään kotisi kaukaa

”Minä olen nero”

Angela otti kuvia ikuistaakseen loistavan ideansa ja latasi sitten kuvat nettiin.

– Minä olen nero. Ota tällainen pullo, täytä se kuumalla vedellä ja valmista tuli. Ei jäätyneitä käsiä ja täysin puhtaat ikkunat. Nyt töihin, mukavaa päivää! Angela kirjoittaa Facebookissa.

Ylistetty kaikkialla verkossa

Angelan ideaa ylistetään nyt kaikkialla verkossa, ja tuhannet ovat ottaneet hänen nerokkaan niksinsä käyttöön.

– En halunnut jäädyttää sormiani, kun raaputan ikkunoita, ja sitten löysin tämän pullon. Kuten videolta näkyy, se toimi muutamassa sekunnissa. En edes käyttänyt kaikkea vettä pullosta, Angela hehkuttaa Manchester Evening Newsille.

Katso video alta!

N E R O K A S T A! On kuitenkin tärkeää varmistaa, että pullo huuhdellaan kunnolla, jottei entinen sisältö päädy auton ikkunoihin.

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän loistavan tempun!