Naisen nerokas tapa karkottaa puhelinmyyjät villitsee – näin saat kaupustelijat katkaisemaan puhelun oitis

Onko mitää ärsyttävämpää, kuin oikein sitkeä puhelinmyyjä?

Yksi tarjous on parempi kuin toinen – ja he ovat mestareita saamaan sen kuulostamaan siltä, ​​että tämä on ainutkertainen tarjous.

Vaikka sanoisit ei, he jatkavat vänkäämistä – ja sinun on pystyttävä tarkkana, jotta et tee virhettä, joka voisi maksaa sinulle kalliisti.

Parasta on yleensä yrittää lopettaa nopeasti, kohteliaasti ja lujasti.

Tai noudattaa tätä ruotsalaismuusikko Kikki Danielssonin vinkkiä.

Vaikka puhelinmyyjän soitto väärässä hetkessä voi ärsyttää, on tärkeää muistaa se, että henkilö toisessa päässä tekee itse asiassa vain työtään – ja vaikka hän voi olla ärsyttävää, sinun ei tarvitse käyttäytyä töykeästi tai ilkeästi. Puhelinmyynti on myös monen ensimmäinen kesätyö tai tapa yrittää päästä takaisin työelämään!

LUE MYÖS: Poliisi teki yhtäkkiä pienen liikkeen poliisikoiralle – katso nyt sen reaktiota, joka saa kaikki nauramaan

Kikin hassu temppu

Ruotsalainen Kikki Danielsson on kotimaassaan tunnettu ja rakastettu muusikko. Hän on myös mestari puhelinmyyjien käsittelyssä.

Kuva: Wikimedia Commons

”Aina kun myyjä soittaa, olen vain hiljaa ja kuuntelen. Kun he ovat huutaneet ”HALOO” tarpeeksi monta kertaa, loihdin esiin seksikkäimmän ääneni ja kuiskaan ”Mitä sinulla on päälläsi?”. Useimmiten se toimii ja puhelun jälkeen estän numeron. Yksi turha puhelu vähemmän. Kokeile sinäkin!”, hän neuvoo  Instagram-tilillään.

Seuraajat ylistävät

– Nauraa niin kovaa, että kyyneleet valuvat. Kiitos vinkistä, kokeilen sitä ehdottomasti, lupasi yksi seuraaja.

LUE MYÖS: Oppilaan tuli piirtää Suomen lippu kokeessa – hänen virheensä sai opettajan nauramaan kippurassa

Mielestäni Kikin temppu on hyvä. Kuten sanoin, sinun ei tarvitse olla töykeä tai ylimielinen ihmisille, jotka vain tekevät työtään, mutta tällainen vitsailu ei varmasti vahingoita ketään!

Siitä tulee ”ei” hieman viihdyttävämmällä tavalla, yksinkertaisesti! Paina nyt Jaa-nappia, jos sinäkin pidit Kikin metodia nerokkaana!