Sika petti ”rakasta” tyttöystäväänsä – mutta naisen nerokas kosto sai idiootin itkemään

Lähes kaikki ihmiset vastustavat uskottomuutta, mutta siitä huolimatta pettämistä tapahtuu koko ajan. Miksi niin on, on vaikea sanoa, mutta ehkä teknologia on antanut meille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa liiankin helposti nykyään.

Toisaalta teknologia on myös antanut meille mahdollisuuden kostaa uskottomille sioilla aivan eri tavalla kuin ennen, ja harvat asiat ovat niin loistavia kuin se, kun paha saa palkkansa.

The Mirror raportoi tästä suloisesta kostotapauksesta.

Valmistaa koruja

Liv Portillio on korusuunnittelija ja hyvin suosittu TikTok-sovelluksessa, jonne hän jakaa klippejä korujen tekemisestä.

Eräänä päivänä hän sai viestin tytöltä, joka oli vähintäänkin erityinen. Siinä luki:

”Poikaystäväni oli uskoton ja haluan lähettää hänelle kaulakorun, jossa on kaikkien niiden tyttöjen nimet, joiden kanssa hän on pettänyt.”

Kuva: TikTok

Eli asiakkaaksi tuli nainen joka oli saanut tietää, että hänen rakas poikaystävänsä oli ollut uskoton. Eikä vain kerran, vaan useiden eri tyttöjen kanssa.

Kaiverrus

Liv halusi tietysti auttaa naista.

Hän kaiversi kaulakoruun pariskunnan vuosipäivän, 21. kesäkuuta 2015, toiselle puolelle. Sitten hän kaiversi nimet Ashley, Genesis ja Karen, eli niiden tyttöjen nimet, joiden kanssa sika oli ollut uskoton, toiselle puolelle.

Video tapauksesta julkaistiin TikTokissa, missä se oli valtava menestys ja sillä on tällä hetkellä 4,8 miljoonaa katselukertaa.

Kuva: TikTok

Tästä näet koko videon!

Kosto on suloinen!