Varas vei jatkuvasti naisen paketit – hänen nerokas kostonsa kuitenkin antoi idiootille unohtumattoman opetuksen

Lapsena suurin osa oppii jo hyvin aikaisessa vaiheessa ymmärtämään eron omien ja muiden tavaroiden välillä. Muiden tavaroita ei oteta, se on niin yksinkertaista. Useimmille meistä tässä ei aikuisenakaan ole mitään kummallista, mutta kuten kaikessa muussakin tässä maailmassa, löytyy aina poikkeuksia.

Toisilta varastavilla ihmisillä on täydellinen kunnioituksen puute kanssaihmisiään kohtaan, joten on myös tyydyttävää nähdä ja kuulla varkaiden saavan ansionsa mukaan.

Näin kävi tässä tapauksessa, jossa kanadalainen Laurie kyllästyi siihen, että hänen pakettinsa varastettiin. Niinpä hän suunnitteli hirvittävän koston, joka todella sai varkaan katumaan tekojaan.

Laurie Pringle asuu Kanadassa Hamiltonin kaupungissa ja tilaa usein tavaroita verkosta. Paketit toimitetaan hänen ovelleen, jos hän itse ei ole kotona.

Toistuvat varkaudet

Viimeisen kolmen vuoden aikana Laurielta on varastettu useita paketteja, koska hän asuu erittäin keskeisellä paikalla vilkkaalla kadulla.

Kun häneltä oli varastettu tarpeeksi monta pakettia, hän yritti jättää lähetille lappuja, joissa kehotti tätä jättämään paketin muualle tontille tai soittamaan ovikelloa – mutta turhaan.

Sitten hän sai sen sijaan loistavan idean siitä, kuinka hän voisi kostaa seuraavalle varkaalle, joka uskalsi varastaa häneltä.

Kissan vessa

Tuumasta toimeen. Laurie otti vanhan, tyhjän pahvilaatikonn ja täytti sen hiekkalaatikon sisällöllä – sen jälkeen kun hänen kissansa oli tehnyt sinne tarpeensa.

Sitten hän teippasi laatikon yhteen ja laittoi sen ovensa ulkopuolelle, asensi piilokameran ja asettui odottamaan.

Kuvan lähde: Facebook

Vain 40 minuuttia myöhemmin varas ilmestyi ja nappasi paketin, joka oli täynnä kissankakkaa.

Kuvan lähde: Facebook

Jymymenestys verkossa

Laurie jakoi loistavan kostonsa verkossa. Videosta tuli lunnonllisesti todellinen viraalihitti.

Porch pirate present in place and ready for pick-up! Edited to add video of the lucky guy who got a box of cat 💩 for free!

Posted by Laurie Pringle on Thursday, December 10, 2020

Varas ei vie Laurien paketteja enää, se on varmaa!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta myös ystäväsi näkevät, kuinka toimia varkaiden kanssa!