Vuokralainen kieltäytyi maksamasta tai muuttamasta pois – vuokranantajan ratkaisu on saanut miljoonat hurraamaan

Vaikeat naapurit ovat todellinen riesa. Toisaalta sitä haluaa säilyttää sovun, mutta toisaalta sitä ei jaksa mitä tahansa.

Vuokranantajan näkökulmasta tämä on vielä vaikeampaa, koska asiaan liittyy myös rahaa. Mitä tehdä, jos vuokralainen ei maksa vuokraansa eikä suostu muuttamaan pois?

Yksi ratkaisu on tehdä kuten tämä vuokranantaja, joka sai kerta kaikkiaan tarpeekseen.

Vuokranantaja keventää sydäntään Reddit -kesksutelupalstalla ja tarjoaa todella hauskan anekdootin.

Vuokrataan halvalla

Vuokranantaja kuvailee itseään 38-vuotiaaksi, joka työskentelee vuokraamalla vaatimattomia asumuksia. Yksi näistä asunnoista on asuntovaunu.

– Se on melko vanha, enkä ole tehnyt sen eteen paljoakaan töitä, mutta olen antanut naisen asua siellä 600 dollarilla kuukaudessa. Olen tietysti huolehtinut siitä, että siellä on koko ajan lämpöä, sähköä ja vettä. Katto on hieman vuotanut, joten olen tervannut sen muutaman kerran. Olen sanonut tälle naiselle, että sinä päivänä, kun vaunu tarvitsee laajempia korjauksia, hankkiudun siitä eroon sillä ei yksinkertaisesti ole kannattavaa tehdä siihen enempää korjauksia, mies aloittaa viestinsä.

Kieltäytyy muuttamasta tai maksamasta

Jonkin ajan kuluttua asuntovaunun katossa havaittiin taas uusi vuoto, ja koska vuokranantaja ja vieras olivat yhtä mieltä siitä, että korjauksia ei enää kannata tehdä, vuokranantaja ilmoitti, että vuokralaisen oli aika etsiä uusi koti.

Vuokralainen ei kuitenkaan ollut samaa mieltä. Hän kieltäytyi muuttamasta pois – ja lopetti myös vuokran maksamisen ja nurmikon leikkaamisen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Mutta sen sijaan, että olisi soittanut poliisille tai muille viranomaisille, vuokranantaja päätti antaa opetuksen vuokralaiselleen.

”Olemme nyt kämppäkavereita”

Vuokranantaja asteli muina miehinä vuokralaisensa luo ja istuutui sohvalle.

– Koska hän ei maksa, vaan asuu kiinteistössäni, olemme kai oudolla tavalla kämppäkavereita. Minulla on oikeus käyttää taloani miten haluan , mies kirjoittaa viestissään.

Nainen suuttui ja soitti poliisille, joka pääsi tutustumaan kaikkiin majoitukseen liittyviin asiakirjoihin ja oli vuokranantajan puolella. Poliisi kuitenkin sanoi ettei voi puuttua asiaan, ellei jompikumpi osapuoli muutu väkivaltaiseksi.

Lue myös: Äiti sai tarpeekseen patalaiskasta perheestään – keksi nerokkaan ”koston”, joka käänsi tilanteen päälaelleen

Ihan hauska ratkaisu vuokranantajalta mielestäni! Toisaalta, jopa Helsingin keskustan hintoihin tottuneena tuntuu 600 dollarin vuokra asuntovaunusta, jonka katto vähän väliä pitää paikata varsin huonolta diililtä… Ehkäpä tämä siis oli myös vuokralaisen voitto.

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!