Äidin piti ottaa suloinen kuva tytön ensimmäisestä koulupäivästä – kuvaan tallentui karmiva yksityiskohta

Melkein jokaisella on varmasti muistoja niistä hetkistä, kun vanhemmat halusivat ottaa valokuvia liittyen koulun alkuun tai valmistujaisiin.

Lopputulos saattoi olla mitä vain, eikä tilanne useimmiten kuitenkaan monen lapsen tai etenkään teinin mielestä ole kovin mielekäs. Sitä odotti siinä kohtaa jo lomalle pääsyä tai jotain muuta vastaavaa, eikä kuvassa poseeraaminen tuntunut todellakaan kiinnostavalta.

Vain harva on kuitenkaan kokenut samaa, jonka Brooke Mills, kun hän kävi läpi vanhoja kuvia itsestään koulun ensimmäisenä päivänä. Kuvaan oli nimittäin hiipinyt mukaan eräs hyvin epämiellyttävä yksityiskohta.

Kun Brooke Mills nimisen nuoren tytön kouluvuosi oli jälleen alkamassa, hänen äitinsä halusi tuttuun tapaan ottaa kuvan tyttärestään ikuistaakseen tuon päivän.

Otti suloisen kuvan

Uuden lukuvuoden alku on vanhemmalle aina tietynlainen virstanpylväs ja merkki siitä, kuinka nopeasti lapsemme kasvavat.

Kun Shane-äiti oli ottamassa sitten kuvaa tyttärestään Brookesta tuona kauniina päivänä, hän sai kuitenkin jotain enemmän kuin oli osannut odottaa.

Alkuun itse kuvassa ei näyttäisi olevan mitään pielessä tai erikoista. Lähempi tarkastelu kuitenkin paljastaa karmivan yksityiskohdan, joka saa niskakarvat pystyyn. Näetkö sen?

Kuva on tässä:

Kuva: Facebook

Tunkeilija kuvassa

Ensisilmäyksellä kuva nuoresta Brookesta valmiina lähtemään kouluun näyttää viattomalta ja suloiselta.

Kun äiti sitten myöhemmin katsoi kuvaa tarkemmin, hän ei kuitenkaan voinut uskoa silmiään. Hänen tyttärensä oli ollut jopa hengenvaarallisessa tilanteessa kuvan takia.

Syynä oli taustalla kuvaan mukaan hiipinyt kutsumaton vieras: puussa piilotteleva käärme.

Image: Facebook

– Herraisä se oli pelottavaa! Otin kaksi kuvaa ja pyysin Brookea ”ole hyvä ja hymyile kunnolla”, kunnes sitten näin käärmeen. Huusin heti ”Brooke tule tänne”. Ja hän vain tuijotti minua ihmetellen.

– Niinpä jatkoin: ”Brooke. Tule pois puun luota. NYT HETI. Sanoin sen rauhallisesti, mutta vakuuttavalla sävyllä ja ilmeeni varmasti kertoi kaiken, äiti kuvailee tilannetta uutiskanava WRBL:lle.

Puussa piilotellut käärme oli maastoutunut täydellisesti puun kaarnan värin mukaan, eikä sitä ollut helppoa nähdä paljaalla silmällä nopealla vilkaisulla.

Nyt äidin julkaisua on jaettu internetissä jo satoja kertoja ja se on noussut otsikoihin myös monissa medioissa. Kaikkien onneksi tämä käärme tyytyi kuitenkin vain varastamaan show’n ja halusi mukaan kuvaan, mutta se ei vahingoittanut ketään millään tapaa.

Huh, miten pelottavaa!

Paina nyt JAA -nappia, jotta myös ystäväsi saavat kokeilla, näkevätkö he käärmettä vai eivät!