Isä sai teinipoikansa kiinni rysän päältä – antoi upean opetuksen, jota tämä ei hevin unohda

Riippumatta siitä, millä vuosikymmenellä tai jopa vuosisadalla syntyy, yksi asia on selvä: nuoret ovat aina nuoria. Kasvamiseen kuuluu vanhempien rajojen ja kärsivällisyyden koetteleminen.

Vanhempana sitä tietysti yleensä osaa odottaa tätä, varsinkin kun lapset lähenevät murrosikää. Silloin on tärkeä löytää tapoja käsitellä heidän kapinointiaan, mielellään tavalla, joka opettaa heille pienen opetuksen.

Lapsille suuttuminen ja huutaminen voivat usein vain pahentavat asioita, joten on hyvä olla luova ja suhtautua asioihin huumorilla jos suinkaan mahdollista.

The Mirror raportoi tapauksesta, jossa isä keksi loistavan koston pojalleen hänen jäätyä kiinni ulos öisin livahtamisesta.

Loistava suunnitelma

Pojalla oli tapana livahtaa ulos ikkunasta ja karata viettämään aikaa ystäviensä kanssa yöllä. Usein hän myös toi heidät kotiinsa samaisen ikkunan kautta.

Isä ei tietenkään aikonut päästää poikaa pälkähästä, mutta sen sijaan, että hän olisi moittinut poikaa kaikkien hänen ystäviensä edessä, hän kehitti ovelan suunnitelman.

Niinpä hän odotti eräänä yönä, wettä hänen poikansa taas lähtisi öiselle retkelleen. Silloin isä asensi liiketunnistimen poikansa käyttämän ikkunan ympärille, jotka puolestaan ​​oli yhdistetty huoneessa olevaan kameraan. Hän asensi myös kaiuttimen, joka oli kytketty antureihin.

Kiipesi ikkunasta

Sitten isä asettui odottamaan poikansa kotiinpaluuta. tulee kotiin hänen kanssaan, ja muutaman tunnin kuluttua poika meni suoraan ansaan.

Kuva: TikTok

Kun poika ja hänen ystävänsä sitten kiipesivät ikkunasta sisään, huoneen valot syttyivät ja kaijuttimista alkoi kuulua viestin pojalle ja hänen kutsumattomalle seuralleen:

Hei Jesse. Kun seuraavan kerran haluat mennä ulos, sinun ei tarvitse kiivetä ikkunan läpi kaikkien ystäviesi kanssa. Toivottavasti sinulla oli hauskaa, voit hyvin ja etkä satuttanut itseäsi pelästyksestä, kun aloin puhua. Julkaisen tämän TikTokiin, kiitos sisällöstä!

Katso mahtava video alta:

Osoittaa sormella isää

Jesse reagoi ensin heiluttamalla käsiään, mutta kääntyy sitten kameraan päin ja näyttää isälleen keskisormea ennen kuin sanoo ”Rakastan sinua”.

Isä todella julkaisi videon TikTokiin, jossa se on nähty yli 13,5 miljoonaa kertaa muutamassa päivässä.

Jotkut ovat kritisoineet leikettä pojan kiroiltua isälleen kohtaan, mutta isän mukaan se on heille normaali tapa puhua perheessä.

Mitä mieltä sinä olet, oliko tämä hyvä opetus?