Psykologi: Äitien tulisi käydä rantalomalla useammin ja isien jäädä pyörittämään huushollia

Suurin osa ihmisistä lienee koskettavalla tavalla samaa mieltä siitä, että äiti on se, joka pitää perheen järjestyksessä. Isä tietysti auttaa, mutta jos kodista jotain löytyy, suunniteltua tai muuten järjestettyä, niin äiti on se, joka ohjaa perhelaivaa oikein.

Psykologien mukaan tämä tarkoittaa sitä, että äitien on opittava pitämään itsestään paremmin huolta – ja se voi myös tarkoittaa sitäyksin rantalomalle lähtöä, kirjoittaa WDRB -sivusto.

Nava Silton on psykologian professori ja hänen mukaansa äidit tarvitsevat enemmän taukoja – perheen parhaan kannalta. Stressi joka seuraa työn, lasten, parisuhteen, siivoamisen, ruoanlaiton ja yleisesti ottaen perheen elämän pyörittämisestä voi olla pitkällä tähtäimellä hyvin negatiivista. Siksi professori Silton on sitä mieltä, että äitien täytyy tulisi lähteä lomalle – ilman muuta perhettä.

Varmista, että kaikki toimii

– On tärkeää, että lapset näkevät molempien vanhempien tekevän erilaisia ​​askareita, esimerkiksi isä kokkaamassa, professori Silton sanoo WDRB:lle.

Hän on ristinyt ehdottamansa ilmiön ”mom-cationiksi”, joka tulee englannin sanoista mom (äiti) ja vacation (loma).

Professori Siltonin mukaan äidin tulisi olla poissa vähintään kaksi päivää putkeen, jotta keho ehtii rentoutua kunnolla.

– Omalla kohdallani tällaiset lomat ovat tehneet minusta paremman äidin. Minulla on enemmän kärsivällisyyttä ja olen alkanut arvostaa paremmin kaikkea, mitä täällä kotona on, kahden lapsen äiti Judy Khosh iloitsee WDRB:lle.

Kuvan lähde: Pexels

Ajattele kuinka ihanaa olisi olla muutama päivä ihan yksin.
Paina nyt jaa-painiketta, jotta ystäväsikin voivat lukea tämän ihanan uutisen!