Vitsi: Murhaaja murtautuu nuorenparin taloon ja riisuu heidät – kuiskaa sitten 5 kohtalokasta sanaa

Syksyn saapuessa sateineen voi olla vaikeaa pitää mielialansa koholla. Tulee helposti masentuneeksi ja negatiiviseksi. Silloin tarvitsee jotain, joka saa hyvälle tuulelle – ja yksi parhaista ja helpoimmista parannuskeinoista synkkään mielentilaan on todella hauska tarina!

Murhasta tuomittu mies oli paennut tiukasti valvotusta vankilasta 15 vuoden jälkeen – ja pitkän metsässä jatkuneen pakomatkan jälkeen hän saapui lopulta pieneen mökkiin.

Mies ryntäsi sisään saadakseen ruokaa ja aseita, mutta löysi sen sijaan nuorenparin, joka harrasti intohimoista seksiä sängystä.

Kuva: Shutterstock

Paennut vanki pakotti talossa olleen miehen nousemaan sängystä ja sitoi hänet tuoliin. Sitten hän siirtyi naisen päälle, sitoi hänet sänkyyn ja alkoi sitten suudella tämän kaulaa ennen kuin nousi yhtäkkiä seisomaan, heitti pois vaatteensa ja ryntäsi viereiseen kylpyhuoneeseen.

LUE MYÖS: Vitsi: Kolme nunnaa rikkoi jokaista kymmentä käskyä alastoman papin kanssa

”Älä vastustele”

Kun murhaaja oli kylpyhuoneessa, mies kumartui ja kuiskasi tyttöystävälleen:

– Rakas! Tuo on takuulla vankikarkuri. Katso hänen vaatteitaan! Hän on luultavasti viettänyt useita vuosia telkien takana – eikä ole nähnyt naista vuosiin. Näin hänen suutelevan kaulaasi. Jos hän haluaa seksiä, älä vastusta, älä valita, vaan tee mitä hän pyytää. Tyydytä hänet, sillä hän on selvästi erittäin vaarallinen. Jos hän suuttuu, hän todennäköisesti tappaa meidät molemmat. Pysy vahvana, rakas. Rakastan sinua.

Silloin nuori nainen vastaa:

– Hän ei suudellut kaulaani, vaan kuiskasi korvaani. Hän kertoi minulle olevansa homo ja että olet hänen mielestään tosi kuuma. Hän kysyi, onko meillä vaseliinia kotona. Kerroin, että sitä on yhdessä kylpyhuoneen laatikoista. Pysy vahvana, rakas. Minäkin rakastan sinua…

LUE MYÖS: Vitsi: Jumala tarjosi köyhälle metsurille tulikuumaa blondia – tämän vastaus saa taivaan jyrisemään

Paina nyt jaa-nappia, jos sait tästä vitsistä hyvät naurut, niin voit levittää iloa tänään!