Anthony haluaa olla kuin avaruusolento ja on poistattanut nenänsä, korvansa ja 2 sormea – katso nyt, mitä hän tekee seuraavaksi

Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Haluamme myös antaa tilaa ja näkyvyyttä ihmisille, jotka ovat valinneet elää omannäköistään elämää – meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat saman arvoisia ja heitä tulee kunnioittaa elämäntyylistä riippumatta!

Anthony Loffredo, jota tunnetaan myös nimellä ’Black Alien’, on tehnyt rohkean päätöksen muokata ulkonäköään juuri sellaiseksi, kuin itse haluaa.

Yli miljoona seuraajaa

Loffredo onkin kerännyt munu muassa Isntagramissa pitkälle yli miljoona seuraajaa äärimmäisten kehonmuokkaustensa ansiosta.

Tällä hetkellä ranskalainen on toteuttanut yli puolet muodonmuutoksestaan.

Kun sanoin ”äärimmäisten kehonmuokkausten”, todella tarkoitin sitä: Loffredo on amputoinut nenänsä, korvansa, ylähuulensa, varpaita ja kaksi sormeaan, ja hänellä on myös tatuoidut silmät sekä halkaistu kieli, kuten käärmeellä.

Loffredo on antanut useita haastatteluja ja kirjoituksia, joissa hän avaa päätöksiään kehonmuokkauksistaan ja tunteistaan omaa identiteettiään kohtaan.

Hän on ilmaissut julkisuudessa halunsa ilmaista itseään ja tuntea olonsa mukavaksi omassa kehossaan, vaikka se poikkeaisi perinteisistä kauneusihanteista.

Hänen tarinansa on innoittanut monia ja herättänyt keskustelua kehonmuokkauksen, itseilmaisun ja omakuvan teemoista.