Analyyttinen loogikko vai romanttinen taivaanrannanmaalari? Tämä nopea testi paljastaa jotain mielenkiintoista persoonastasi

Optiset illuusiot ovat kiehtoneet ihmistä ammoisista ajoista lähtien.

Ne ovat hauska tapa kokeilla omaa tarkkaavaisuutta ja pyrkiä selvittämään, mihin oma katse ensimmäisenä hakeutuu.

Tänään on tarjoilla juuri tällainen haaste, joka paljastaa jotain mielenkiintoista sinusta ihmisenä.

Optisten illuusioiden perusideana on erottaa, miten eri ihmiset hahmottavat ympäristöä ja kenties paljastaa jotain heidän persoonallisuudestaan samalla.

Mitä huomaat ensimmäisenä?

Tällaiset testit kannattaa tietysti aina ottaa huumorilla, mutta ne ovat silti hauskoja ja hämmentävän usein olen huomannut niiden pitävän paikkansa ainakin omalla kohdallani.

Tämä optinen illuusio on lähtöisin TikTokista ja siitä löytyy kaksi aihetta. Kysymys kuuluukin, kumman huomaat ensimmäisenä?

No niin, katso kuvaa:

Kuva: TikTok

Jos näet kaksi krokotiilia

Jos ensimmäinen asia, jonka huomasit, on kaksi krokotiilia, joiden leuat ovat toisiaan vasten: olet herkkä ja luova ihminen. Näet kauneutta asioissa, joita muut pitävät arkipäiväisinä, ja tarkkailet ympäristöäsi lakkaamatta.

Sinulla on vilkas mielikuvitus ja nautit kulttuurista sen kaikissa muodoissa.

Jos näet ison linnun

Jos sen sijaan näet suuren linnun, jolla on ojennetut siivet krokotiilin leukojen välissä, olet hyvin analyyttinen ihminen, joka tykkää ajatella loogisesti.

Kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Sinulla leikkaa nopeasti ja vietät todennäköisesti mieluummin aikaa sudokua ratkoen kuin performanssitaidetta katsoen.

Sopiko kuvaus sinuun?