Arvoitus perheestä saa monet raapimaan päätään – keksitkö ratkaisun?

Nuorena ihminen saattaa helposti istua tuntien ajan ratkomassa erilaisia arvoituksia, pulmia sekä haasteita.

Kaikenlaiset lasten lelut ja koulusta puhumattakaan tarjoavat aivoille jatkuvista ärsykkeitä sekä harjoitusta, jonka avulla ihminen kasvaa ja kehittyy. Myös ystävien sekä sisarusten kanssa käydyt kilvat siitä, kuka ratkoo jonkun tehtävän nopeiten, osuu samaan kategoriaan.

Mutta vaikka ikää tulee lisää ja olisitkin jo varttunut aikuiseksi, niin erilaisesta aivojumpasta on todella paljon hyötyä. Siksi tuommekin nyt esiin tämän arvoituksen!

Erilaisten aivopähkinöiden kuten arvoitusten, palapelien, sanaristikoiden tai vaikkapa sudokujen tekeminen voi olla yhtä aikaa sekä hauskaa että kehittävää ajanvietettä.

Siinä missä nuorempana tällaisille aktiviteeteille oli enemmän aikaa, niin on erittäin hyväksi ihmiselle jatkaa omien aivojen haastamista myös varttuneemmalla iällä ja parhaassa tapauksessa tällaisia arvoituksia voi ratkoa jopa yhdessä omine lasten kanssa.

Osaatko ratkaista arvoituksen?

Tässä tulee tämän kertainen arvoituksemme. Se on kirjoitettuna alempana olevaan kuvaan. Käytä rauhassa aikaa ja lue tehtävänanto huolella läpi, jotta voit varmasti löytää oikean vastauksen.

Oletko valmis? Tehtävä tulee tässä.

Arvoitus
Kuva: Newsner

Keksitkö oikean vastauksen heti?

Jos et, niin ei hätää. Mieti vielä hetki ihan rauhassa.

Kun olet valmis, rullaa sivua hieman alemmas, jotta voit nähdä oikean vastauksen. Kerromme sen hieman alempana olevan kuvan jälkeen.

Tässä on oikea vastaus

Tässä tulee nyt oikea vastaus – heti seuraavan kuvan jälkeen! Älä siis mene vielä pidemmälle, mikäli et ole täysin varma vastauksestasi.

Pexels

Oikea vastaus on: kolme lippua. Isoisä on tietysti myös isä ja nuo mukana olevat kaksi muuta isää hänen poikiaan. Heidän lapsistaan ei mainittu tässä arvoituksessa mitään.

Onnistuitko sinä keksimään oikean vastauksen? Onnea – hienosti tehty!

Paina nyt JAA -nappia ja haasta myös kaikki ystäväsi jumppaamaan aivojaan!