Hedonistinen meritähti vai tulisieluinen sikiö? Nukkuma-asentosi voi paljastaa yllättävän asian persoonallisuudestasi

Unen tarve on yksilöllistä, mutta aikuisen ihmisen katsotaan tarvitsevan unta noin 7–9 tuntia vuorokaudessa. Uni vaikuttaa merkittävästi terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Tiesitkö sinä, että keskiverto ihminen nukkuu kolmanneksen elämästään?

Nukkumisasento voi kertoa mielenkiintoisia seikkoja ihmisen persoonallisuudesta. Aikuiselle paras asento nukkua on kyljellään. Nukkuma-asento vaihtuu lähes kaikilla useita kertoja yön aikana.

Nukkuma-asentosi voi paljastaa yllättäviä asioita persoonallisuudestasi. Tutkimukset osoittavat, että kunkin suosima nukkumisasento voidaan liittää tiettyihin luonteenpiirteisiin. Olemme valinneet kuusi tavallisinta nukkumisasentoa. Nukutko sinä mahallasi, selälläsi vai kyljelläsi? Kokeile itse ja katso, mitä nukkuma-asentosi kertoo sinusta!

Rauhallinen ja kiltti

Tässä asennossa nukkuvat ihmiset ovat luonteeltaan rauhallisia ja vastuuntuntoisia. Kyljellään nukkuvaa henkilöä pidetään kilttinä ja positiivisena tiimipelaajana. Olet helposti lähestyttävä, eikä sinua pelota tarttua uusiin haasteisiin.

Taiteilijasielu

Sikiöasennossa nukkuvia pidetään vetäytyvinä tai ujoina, mutta tutustumisen jälkeen heistä löytyy myös herkkä puoli. Sikiöasentoon käpertyminen voi tuntua turvalliselta nukkumisasennolta. Olet luova ja maanläheinen.  

Luontainen johtaja

Jos rakastat nukkua vatsallasi pää käännettynä toiseen suuntaan, olet suorapuheinen ekstrovertti. Haluat pitää langat käsissäsi ja olet parhaimmillasi hektisessä ympäristössä. Päätöksenteko on sinulle luontevaa.

Elämästä nautiskelija

Meritähtenä nukkuvaa henkilöä pidetään hyvänä kuuntelijana ja ystävänä. Olet aina valmis auttamaan muita, etkä nauti huomion keskipisteenä olemisesta. Olet enemmän introvertti kuin ekstrovertti.

Uraorientoitunut

Jos nukut tässä asennossa, olet määrätietoinen ja kilpailuhenkinen. Sotilasasennossa nukkuvat ovat luonteeltaan hiljaisia ja varautuneita. Sinulla on suuret odotukset tulevaisuudelta.

Seikkailija

Tässä asennossa nukkuvia henkilöitä pidetään seikkailunhaluisina hurjapäinä. Elät hetkessä, etkä halua tehdä pitkäaikaisia suunnitelmia. Nautit elämästäsi ja haluat ottaa siitä kaiken irti.

Sopiiko tämä sinulle ja nukkuma-asentoosi?

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsi voivat myös tehdä tämän persoonallisuustestin!