Kumpi hahmoista on iloisempi? Vastauksesi voi paljastaa jotain hyvin mielenkiintoista sisimmästäsi

Aikojen alusta saakka ihminen on pohtinut omaa rooliaan universumissa. Miksi me olemme täällä? Mikä meidän tarkoituksemme ovat? Miksi jotkut ihmiset kokevat asiat yhdellä tapaa ja jotkut taas toisin?

Tänä päivänä internetistä löytyy lukematon määrä erilaisia testejä, joiden avulla voidaan hakea vastauksia juuri näihin samoihin kysymyksiin. Kyse ei tietenkään ole aina tieteellisestä tutkimuksesta, joten vastauksiin on syytä suhtautua myös huumorilla.

Siitä huolimatta tällaiset testit ovat hauskaa ajanvietettä ja osuvat yllättävän lähelle totuutta – kuten alla oleva testi osoittaa.

Tässä testissä on kyse kuvasta, jossa näet kahdet piirretyt kasvot. Sinun tehtäväsi on katsoa kuvaa ja valita, kumpi hahmoista näyttää sinun mielestäsi iloisemmalta.

Kumpi on iloisempi?

Kannattaa tutkia kuvaa hetken aikaa ihan rauhassa, sillä valitsemasi kuva paljastaa mielenkiintoisia seikkoja sinusta ihmisenä – ainakin testin laatijoiden mukaan.

Oletko siis valmis? Kuva tulee tässä:

Kummat kasvoista ovat sinun mielestäsi iloisemmat? Katso kuvaa kaikessa rauhassa ja tee sitten päätös sen suhteen, mihin ensimmäinen vaistosi sanoo.

Kyse on nimittäin ihmisen yksilötasolla tapahtuvasta tulkinnasta, joka voi paljastaa jotain hyvin mielenkiintoista sinusta ihmisenä.

Kasvot 1

Näyttivätkö ensimmäiset kasvot sinusta onnellisemmilta? Siinä tapauksessa olet utelias ja seikkailullinen luonne. Elämä on sinulle kuin labyrintti täynnä toinen toisiaan uudempia kokemuksia, joihin heittäydyt ilman pelkoa.

Uudet ihmiset sekä paikat ovat sinulle helppoja asioita ja nautit siitä, kun saat haastaa itseäsi. Tämä johtuu monesti siitä, että tiedät ihmisten yleensä pitävän ja kunnioittavan sinua.

Olet itsevarma.

Kasvot 2

Jos jälkimmäiset kasvot taas ovat mielestäsi onnellisemmat se tarkoittaa sitä, että sinua ohjaa erityisesti logiikka. Haluat ja vaadit elämältä sekä siinä kanssasi olevilta ihmisiltä järjestystä sekä selkeyttä.

Asioiden täytyy tapahtua selvien sääntöjen mukaan.

Olet hyvin määrätietoinen ja voit saavuttaa elämässä isoja asioita, sillä tiedostat tarkkaan myös omat taitosi sekä lahjasi, joiden varassa uskallat kurotella kohti unelmiasi.

Osuiko tämä oikeaan sinun kohdallasi? Paina siis peukkua ja JAA tätä Facebookissa, jotta myös ystäväsi saavat kokeilla testiä!