Mikä on ensimmäinen asia, jonka huomaat kuvassa? Vastaus voi kertoa jotain mielenkiintoista sinusta ihmisenä

Persoonallisuustestejä esiintyy vähän siellä täällä – lehdissä, verkossa ja vanhoissa koulukirjoissa. Tällaiset testit eivät ehkä ole tieteellisesti luotettavimpia ja niihin kannattaakin siksi suhtautua aimo annoksella huumoria.

Jokin niissä kuitenkan jaksaa kiehtoa! Montakohan testiä minäkin olen elämäni aikana tehnyt – ja yllättävän usein ne pitävät kyllä paikkansa.

Alta löytyy tällainen testi, joka koostuu optisesta illuusiosta eli kuvasta, jota on vaikea tulkita ja joka sisältää enemmän kuin yhden motiivin.

Vastaus siihen, mitä näet kuvassa ensimmäisenä, voi kertoa jotain persoonastasi.

Optiset illuusiot tai visuaaliset illuusiot, kuten niitä joskus myös kutsutaan, ovat kiehtoneet ihmisiä ikimuistoisista ajoista lähtien.

Erilaisten asioiden näkeminen

Niistä tekee niin jännittäviä se, että me ihmiset usein tulkitsemme niitä eri tavalla, optisessa illuusiossa näkemäni ei välttämättä ole sama asia kuin minkä sinä näet, vaikka katsomme samaa kuvaa. Jännittävää, eikö?

Katsotaanpa nyt mitä tämä kuva kertoo sinusta.

Mitä huomaat?

Tässä tulee kuva. Ensimmäinen asia, jonka näet siinä, paljastaa jotain sinusta ihmisenä.

Oletko valmis? Alla on kuva.

Mikä oli ensimmäinen asia, jonka näit?

Oletko nainen ja näit ensin miehen kasvot?

Tämä voi tarkoittaa, että kaipaat romantiikkaa tai sinulla on korkea libido. Et pelkää osoittaa rakkautta ja kiinnostusta.

Oletko mies ja näit miehen kasvot ensimmäisenä?

Tämä tarkoittaa, että välität erittäin paljon miespuolisista läheisistä ystävistäsi ja omistat heille paljon ajatuksia. He merkitsevät sinulle paljon ja arvostat heidän mielipiteitään erittäin paljon.

Oletko nainen ja näit naisen kasvot ensimmäisenä?

Tämä kertoo erittäin vahvasta itseluottamuksesta. Olet sinut itsesi kanssa, etkä pelkää haasteita tai tilan ottamista sosiaalisissa tilanteissa.

Oletko mies ja näit naisen kasvot ensimmäisenä?

Tämä osoittaa, ettet sinä, kuten kuvan nainen, ole romanttisesti ja seksuaalisesti varautunut. Päin vastoin, rakastat romantiikkaa ja seurustelua.

LUE MYÖS: 13 nerokasta luontokuvaa, jotka ovat saaneet jo miljoonat nauramaan kippurassa

Pitikö tämä paikkansa sinun kohdallasi?

Paina nyt JAA-painiketta ja anna myös ystäviesi testata persoonallisuutensa!