Optinen illuusio jakaa ihmiset kahteen leiriin – ”likainen mieli” voi nähdä kuvassa jotain aivan muuta

Erilaiset optiset illuusiot ovat hauska tapa kokeilla omaa tarkkaavaisuutta ja pyrkiä selvittämään, mihin oma katse ensimmäisenä hakeutuu.

Nyt vastaamme on tullut yksi tällainen haaste, joka paljastaa jotain mielenkiintoista sinusta ihmisenä.

Optiset illuusiot sekä erilaiset kuvahaasteet ovat hauska tapa jumpata harmaita aivosoluja ja testata omaa keskittymistään.

Nyt internetin ja sosiaalisen median aikakaudella tällaiset kuvat ja illuusiot ovat muuttuneet entistä suositummiksi ja niitä on tarjolla jos jonkinlaisia monilla erilaisilla teemoilla.

Kuvituskuva: Shutterstock

Mitä tikku-ukot tekevät?

Tällä kertaa eteemme nousi eräs muutaman vuoden takainen kuvailluusio, joka on herättänyt paljon keskustelua ihmisten keskuudessa. Kuvaa on jaettu muun muassa Twitterissä ja Redditissä, jonne se jaettiin jo muutama vuosi takaperin.

Optisen illuusion kuvaus on hyvin selkeä:

– Jos et näe tässä kahta tanssivaa tikku-ukkoa, niin et ole viaton, kuva julistaa.

Kuva: Reddit

Moni kommentoija sanoo osuvasti, että ihan ensimmäisenä kuva kyllä näyttää joltain aivan muulta kuin tanssivilta tikku-ujoilta.

Se nimittäin muistuttaa selvästi alastoman naisen kehoa, mutta tarkempi vilkaisu ja katseen kohdistaminen kuvaan kyllä paljastaa, että totta se on. Kuvassa on kaksi tikku-ukkoa kädet ja jalat ojennettuina tanssiin!

Mikäli kuvan hahmottaminen tuntuu vaikealta, niin vinkkinä sanottakoon, että tikku-ukkojen päät muodostavat yhdessä ukkojen käsien kanssa ”naisen rinnat” joidenkin mielestä.

Mitä sinä näit kuvassa ensimmäisenä? Haasta myös ystäväsi kokeilemaan!