Salaperäinen vihreä vai eteerinen harmaa? Silmiesi väri paljastaa salaisuuden persoonallisuudestasi

Aikojen alusta asti meitä ihmisiä on kiehtonut kaikki elämäämme ja sen tarkoitukseen liittyvät kysymykset. Miksi me olemme täällä? Miksi me näytämme tältä?

Vastauksia näihin vaikeisiin kysymyksiin on yritetty hakea erilaisten tulkintojen avulla, kuten tehdään vielä tänäkin päivänä. Internetistä löytyy esimerkiksi lukematon määrä erilaisia testejä, joiden avulla voit selvittää mielenkiintoisia seikkoja omasta persoonallisuudestasi, joita et aiemmin edes ollut pannut merkille.

Silmien väriin liittyy monenlaisia uskomuksia ja oletuksia.

Tällaiset jaottelut karkeisiin kategorioihin ulkoisten attribuuttien perusteella on tietysti aina hyvä ottaa huumorilla, mutta ne ovat silti mukavaa ajanvietettä ja useimmissa tapauksissa ne myös osuvat pelottavan lähelle totuutta!

Sininen

Sininen on Suomessa yleisin silmien väri. Maailmalla kirkkaansiniset silmät sen sijaan ovat eksoottinen ja kiehtova ilmestys.

Monen mielestä siniset silmät ovat vilpittömät ja kiltit ja ehkä jopa naiivitkin, siitä tulee sanonta sinisilmäisyydestä. Sinisilmäiset ovat erinomaisia oppijoita ja loistavat akateemisessa maailmassa ja hediän opiskelutehonsa on omaa luokkaansa.

Ruskea

Suomessa ruskea on melko harvinainen silmienväri, mutta koko maailman mittakaavassa ylivoimaisesti yleisin.

Ruskeasilmäiset ovat fyysisesti lahjakkaita – heillä on salamannopeat refleksit ja he menestyvät urheilun saralla muita keskimäärin paremmin. Ruskasilmäiset ovat usein lämpimiä ja avoimia.

Vihreä

Vihreä on tutkimusten mukaan halutuin silmien väri.

Vihräsilmäiset ovat salaperäisiä ja persoonallisia. Jos silmäsi ovat vihreät, olet todennäköisesti seksikäs, luova ja ehkä taiteellinenkin.

Herkkä harmaasilmä

Harmaasilmäisiä on melko vähän.

Harmaasilmäiset ovat herkkiä ja usein myös taiteellisen eteerisiä, mutta voivat vaikuttaa kylmiltä ja etäisiltä herkkyytensä vuoksi.

LUE MYÖS: Roomalainen vai kreikkalainen jalka? Varpaidesi muoto paljastaa persoonallisuutesi

Kuvasiko oma värisi sinua hyvin?