Tämä yksinkertainen arvoitus saa monet raapimaan päätään – keksitkö ratkaisun?

Nykypäivänä moni harrastaa jonkinlaista kuntoilua käyden vaikkapa pitkillä kävelyillä tai kuntosalilla harjoittelemassa. Ymmärrämme hyvin sen, että lihakset kaipaavat rasitusta pysyäkseen kunnossa ja jotta voisimme hyvin.

Siitä huolimatta unohdamme varsin usein erään tärkeän osan, joka kaipaa myös säännöllistä rasitusta – nimittäin aivot.

Aivojen harjoittaminen on tärkeää monestakin syystä, mutta aivopähkinät auttavat esimerkiksi pitämään mielen skarppina ja jopa välttämään muistisairauksia sekä muita iän ja ajan tuomia ongelmia.

Erilaisten ongelmanratkaisutehtävien kuten sanaristikoiden, sudokujen tai optisten illuusioiden ratkominen on todella hyödyllistä ja tehokasta puuhaa aivojen kannalta, mutta mikä pasta, ne voivat olla myös hauskaa.

Tällaisten harjoitteiden tekeminen on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan, sillä internet ja sosiaalinen media ovat molemmat pullollaan erilaisia tehtäviä sekä arvoituksia, joita voi kokeilla.

Siinä missä aiemmin piti tyytyä lehden takana olevaan sudokuun tai ristikkotehtävään, niin nyt mahdollisuudet ovat rajattomia ja voimme kokeilla monia erilaisia tapoja harjoittaa aivojamme.

Tällä kertaa nostamme esiin kuitenkin klassikon: eli arvoituksen. Törmäsin tähän arvoitukseen internetissä jonkin aikaa sitten ja se on mielestäni mitä mainion tapa saada aivonystyröihin liikettä.

Osaatko ratkaista arvoituksen?

Oletko valmis? Tämän kertainen tehtävä – tai siis arvoitus – tulee tässä:

Nyt kysymys siis kuulukin, keksitkö oikean vastauksen?

Mieti rauhassa hetki, mutta älä rullaa pidemälle artikkelia ennen kuin olet valmis. Kerromme oikean vastauksen seuraavassa kappaleessa.

Tässä on oikea vastaus

Arvoituksen vastaus tulee nyt tässä seuraavan kuvan jälkeen. Älä vielä mene pidemmälle, ellet ole täysin varma omasta vastausksestasi.

Kuva: Pexels

Oikea vastaus on…

Sinun nimesi!

Nimi kuuluu tietysti sinulle, mutta muut ihmiset käyttävät sitä puhuessaan sinusta tai sinulle.

Osasitko ratkaista arvoituksen?

Paina sitten JAA-nappia ja haasta myös ystäväsi kokeilemaan taitojaan!