Tässä upeassa maisemakuvassa piileskelee ilkialaston nainen – mutta vain aniharva onnistuu löytämään hänet

Heti kun silmämme rekisteröivät jotain, ne lähettävät signaaleja aivoille, jotka sitten tulkitsevat ensivaikutelmia. Tämä kaikki tapahtuu niin uskomattoman nopeasti, että tuskin edes ymmärrämme sitä itse.

Mutta mitä tapahtuu, kun silmä havaitsee jotain, mikä ei ehkä ole aivan sitä, miltä se vaikuttaa ensi silmäyksellä? Silloin tietysti hämmentyy, ja luultavasti siksi optiset illuusiot ovat kiehtoneet ihmisiä vuosisatojen ajan.

Optiset illuusiot laittavat aivot todella koetukselle. Ne näyttävät jotain, joka ensi silmäyksellä näyttää täysin tavalliselta kuvalta. Mutta mitä enemmän katsot kuvaa, sitä enemmän outoja yksityiskohtia huomaat.

Itse olen sitä mieltä, että parhaat illuusiot ovat niitä, jotka löytyvät oikeista kuvista. Kun näin ensimmäisen kerran saksalaisen Jörg Düsterwaldin teoksen, olinkin todella vaikuttunut.

Uskomattomia taideteoksia

Jörg Düsterwald työskentelee vartalomaalarina ja taitavien valokuvaajien avustuksella he yrittävät sulauttaa ihmiskehon luontoon.

Mutta voitko todella saada ihmisen ja luonnon ”yhteen”? Vastaus on ehdottomasti kyllä ​​– ja tulos on täysin vertaansa vailla!

Monet Jörgin uskomattomista illuusioista ovat levinneet netissä kulovalkean tavoin – luultavasti siksi, että vain murto-osa ihmisistä onnistuu löytämään ihmiset näistä kauniista luontokuvista.

Nyt onkin tullut aika testata, kunika terävä haukan katse sinulla oikein on.

Alla on yllin kyllin valokuvia, joissa alaston nainen piileskelee jossain kuvassa – löydätkö hänet näistä upeista kuvista?

Löydätkö hänet tästä kuvasta?

Missä nainen on?

Täällä on kaunis syksyinen kuva, ja jossain on myös taas alaston ihminen. Mutta missä?

Missä nainen on kivien joukossa?

Nyt kun ymmärrät kuinka homma toimii, onnistutko löytämään naisen, joka piileskelee tässä kuvassa?

Viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä

Tämä oli ehkä mielestäni yksi vaikeimpia haasteita. Onnistutko löytämään naisen tästä kuvasta?