Tytön sensuelli kuva hämmentää verkossa – hoksaatko erikoisen yksityiskohdan 15 sekunnissa?

Joskus asiat eivät ole, miltä näyttävät. Optiset illuusiot voivat todella aiheuttaa ongelmia silmille ja aivoille koska on vaikea ymmärtää, mitä todella näkee.

Juuri tämän tyyppiset aivojumpat ovat viime aikoina tulleet verkossa trendikkäiksi. Tuhannet sosiaalisen median käyttäjät haastavat toisiaan nähdäkseen, kuka todella on tarpeeksi älykäs löytääkseen valokuvista pieniä, erikoisia yksityiskohtia.

Muistan kouluajoiltani, että juuri tällaiset tehtävät olivat erittäin suosittuja. Perjantaisin matematiikan tunnit päättyivät usein siihen, että opettaja jakoi tämäntyyppisen vaihtoehtotehtävän – ja oppilaat riemastuivat, koska se oli jotain aivan muuta kuin tyypillinen murtolaskentatehtävä.

Näetkö virheen?

Mutta nyt kun ei enää käy koulua, näitä tehtäviä on onneksi alkanut taas ilmestyä verkkoon ja sosiaaliseen mediaan ja ne ovatkin oikein tervetullut tilaisuus vähän treenata aivoja.

Tämä kuva on saanut tuhannet verkon selailijat repimään hiuksiaan päästä turhautuneena, koska he eivät kerta kaikkiaan näe, mikä kuvassa on vialla.

Kuvassa on kuin onkin kuitenkin jotain pahasti vialla, ja tehtävsi on keksiä mikä se on. Raporttien mukaan vain yksi seitsemästä keksii sen 15 sekunnissa!

Vihje: Katso hänen kättään.

Auttoiko?

Ratkaisu:

Naisella on kuusi sormea!

Tiesitkö?

Polydaktylialla tai hyperdaktylialla eli monisormisuudella tarkoitetaan anatomista poikkeavuutta, jossa yksilöllä on ylimääräisiä sormia tai varpaita. Länsimaissa ylimääräiset sormet ja varpaat yleensä poistetaan kirurgisesti lapsena.

Polydaktyliaa esiintyy noin kahdella lapsella tuhannesta, mutta lukumäärä voi olla suurempi joissakin ryhmissä perustajavaikutuksen vuoksi.

Joidenkin luonnonkansojen, esimerkiksi nenetsien, keskuudessa polydaktyliaa pidetään merkkinä noidan tai šamaanin kyvyistä.

Lähde: Wikipedia

Jaa tämä artikkeli rohkeasti haastaaksesi ystäväsi!