Vain 20% ihmisistä löytää kaikki 3 virhettä kuvasta – oletko sinä 1 heistä?

Rakastan erilaisten pulmien, tehtävien, optisten illuusioiden ja vastaavien ratkaisemisesta, ja sitä olen tehnyt niin kauan kuin muistan. Lisäksi olen sitä mieltä, että siitä on vain tullut hauskempaa ja hauskempaa vuosien varrella. Oletko samaa mieltä?

Arvoitukset ovat mielestäni täydellinen tapa rentoutua, ja se on myös hyvä tapa aktivoida aivoja. Erilaiset aivoharjoitukset auttavat pitämään aivot virkeinä, ja se on myös hauskaa ja haastavaa.

Laiskana iltapäivänä tykkään istua sohvalla kahvikupin kanssa ja ratkaista erilaisia arvoituksia. Ne voivat olla ristisanatehtäviä, sudokuja tai muuta vastaavaa, mutta viime aikoina olen alkanut innostunut ​​kuvapulmista, kuten alla olevasta.

Tämän päivän aivojumppa

Tällaisia ​​kuvia löytyy Internetistä paljon, ja koko haaste on löytää kuvasta erottuva(t) yksityiskohdat.

Nämä virheet voivat koostua mistä tahansa taivaan ja maan väliltä, ​​ja juuri siellä jännitys piilee, koska koskaan ei tiedä mitä etsiä.

Löysin tämän kuvan Youtubesta muutama päivä sitten ja ilmeisesti vain 20 prosenttia pystyy löytämään kuvasta kolme virhettä.

Alla olevassa kuvassa on kolme pientä yksityiskohtaa, jotka ovat yksinkertisesti väärin. Löydätkö kaikki virheet?

Kuvan lähde: Youtube

Montako löysit? Älä huoli, jos et ole löytänyt kaikkia.

Ratkaisu

Kuvan lähde: Youtube

Siinä oli kolme virhettä! Liikennevaloissa ei ole punaista valoa, raitiovaunulla ei ole kiskoja ja jalkapallo-ottelu pelataan 32. joulukuuta, jota ei ole olemassa.

Löysitkö ainakin yhden virheen? Paina Jaa-painiketta ja välitä hauska haaste myös ystävillesi!