Onni-kakadu odotti ikkunassa joka päivä – katso nyt sen reaktiota, kun se huomaa tutun hahmon pihalla

Papukaijat ovat mielestäni yksiä maailman kiehtovimmista eläimistä. Niillä on hieno kyky oppia uusia asioita – kaikkea puhumisesta temppujen suorittamiseen.

Lisäksi ne voivat muodostaa erittäin vahvoja ystävyyssuhteita. Ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö eläimet voisi antaa ja tuntea rakkautta ja kiintymystä.

Lapsena naapurillamme oli papukaija, jonka nimi oli Dorski. Mutta nimestään huolimatta se oli erittäin energinen ja leikkisä ja osasi jopa sanoa ”kiitos” ja ”hei”. Se oli hauskaa ja itse asiassa tuntui hieman epätodelliselta, kun kuulit linnun tervehtivän itseäsi ensimmäistä kertaa.

Monet linnut ovat uskomattoman älykkäitä ja voivat todella pohtia ympärillään tapahtuvaa. Mistä alla olevan videon tähti, Onni-kakadu, on tästä erinomainen esimerkki.

se istuu samassa paikassa ikkunalaudalla joka päivä ja odottaa suunnilleen samaa kellonaikaa. Miksi, kysyt varmaan itseltäsi? No siksi, että se on oppinut, että sen omistaja tulee yleensä kotiin töistä tiettyyn aikaan iltapäivällä.

Onnea suomeksi

Ja nyt katso papukaijan reaktiota, kun se näkee ystävänsä kävelevän ajotieltä. Onnin on todella vaikea hillitä innostustaan ​​ja on hienoa nähdä kakadun ilo.

Heti kun omistaja kävelee ovesta sisään, lintu lentää hänen luokseen ja toivottaa hänet tervetulleeksi kotiin, minkä jälkeen he ”puhuvat” vähän päivän tapahtumista.

Vaikka tämä ei tapahdu Suomessa, on nimi erittäin sopiva!

Olin aivan innoissani tämän nähdessäni!

Älä epäröi jakaa tätä ihanaa videota, jos sinäkin sait siitä hymyn huulillesi ja haluaisit levittää vähän ylimääräistä iloa tänään!