Isä antoi 3-vuotiaan Kaylieannin valita omat vaatteet koulukuvaan – sitten äiti näki tuloksen

Koulukuvaa varten pukeutuminen voi olla monille teineille ja miksei nuoremmillekin lapsille yksi vuoden tärkeimmistä asioista.

Tästä tapauksesta on ehtinyt jo vierähtää tovi, mutta se saa minut aina niin hyvälle tuulelle, että jaksan lukea siitä uudestaan ja uudestaan!

Kun Kaylieann Steinbach oli 3-vuotias hänen vanhempansa esittelivät hänelle asuvaihtoehtoja kuvaa varten.

Mikään niistä ei kuitenkaan tyttöä miellyttänyt. Niinpä neuvokas pikkuneiti otti ohjat omiin käsiin.

Otti ohjat omiin käsiin

Nyt Kaylieannin asukokonaisuudesta on tullut valtava hitti Internetissä ja häntä kutsutaan esikoulun sankariksi.

Kaylieann on aina pitänyt supersankareista kuten Teräsmiehestä ja Teräsnaisesta. Englanniksi hahmojen nimet ovat Superman ja Supergirl. Kylenaailla kuulee vain 25% äänistä, eikä esimerkiksi kuule S-kirjainta, joten hän kutsuu heitä nimillä ”Pooterman” sekä ”Pootergirl”

Ei tarvinnut miettiä kauaa

Kun vuosittaisen koulukuvauksen päivämäärä alkoi lähestyä, ei tytön tarvinnut miettiä kauaa, mitä hän haluaisi pukea päälleen.

– Hän nousi ylös ja katsoi valitsemiamme vaatteita. Sitten hän kääntyi meitä kohti ja sanoi ”Pootergirl!” Ja kyllä vain, enhän minä voinut tuon vastauksen kanssa ryhtyä väittelemään, tytön isä Austin Steinbach naurahtaa Huffington Postille.

Tuumasta toimeen – Kaylieanille oli luvattu, että hän saisi valita itse asunsa ja niinpä hänet kuvattiin lempiasussaan, Teräsmies-nukke sylissä.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Reddit

Kaylieannin kuva nousi nopeasti koulutovereiden suosioon ja siitä lähtien hän on pukeutunut useimpina päivinä kouluun Hämähäkkimieheksi, Batmaniksi tai Annaksi suositusta Frozen -elokuvasta.

– Hänen esikoulunsa on aivan mahtava. He rakastavat hänen asujaan ja odottavat innolla, että minkä supersankarin tyttö on tänään valinnut, isä kehuu.

Pelkästään tytön esikoulu ei kuitenkaan ole innostunut hänen asuvalinnoistaan.

Kun Austin-isä julkaisi hiljattain tytön luokkakuvan suositulla Reddit-keskustelupalstalla, kohosi se välittömästi suureen suosioon.

– Ihmisten reaktiot ja vastaukset julkaisemaani kuvaan ovat olleet mahtavia. En ole vielä edes ehtinyt lukea kaikkia tukevia viestejä, joita olemme saaneet muilta kuulovammaisilta ihmisiltä ja muilta, joita olemme ilahduttaneet. En olisi ikinä osannut kuvitella, että hänen kuvansa voisi koskettaa näin isoa määrää ihmisiä, Austin iloitsee.

Jaa artikkelia, jos sinustakin on ihanaa, että 3-vuotias Kaylieann sai toteuttaa unelmansa ja pukeutua kuten halusi!