Kiukutteleva 2-vuotias ei halunnut sisään – isän ratkaisu on saanut miljoonat hurraamaan

Pienet lapset eivät koskaan lakkaa kiehtomasta ja viihdyttämästä aikuisia. Lapset ovat niin upeita – uteliaita, rehellisiä ja pelottomia. Heidän tutustumisensa maailmaan myös usein aiheuttaa todella hauskoja tilanteita.

Sitten on tietysti olemassa se pieni varjopuoli, että heillä on raudanluja tahto jota he eivät pelkää näyttää. Maahan voi käydä parkumaan vaikka keskellä kirkkoa.

Raivokohtaus kannattaa yrittää keskeyttää ennen kuin se äityy liian pahaksi. Tällä verkossa suursuosion saavuttaneella videolla näemmekin erään isän käsittelevän kiukuttelevaa kaksivuotiasta sekä tehokkaasti että luovasti.

Tämän videon isä oli käynyt ostoksilla kaksivuotiaan tyttärensä kanssa, ja tytär näyttää saanen tarpeekseen kaikesta – hän on selvästi hyvin kiukkuisella tuulella. 2-vuotias ei suostu menemään sisään

Ei suostu menemään sisään

Kun kauppareissun jälkeen koitti aika mennä sisään, kuten asiaan, kuuluu, löi tytär jarrut pohjaan ja heittäytyi ajotielle, raportoi Amomama.

Perheen äiti näki tilanteen ikkunasta, ja tiesi, että se saattaisi hyvinkin olla ikimuistoinen hetki ja niinpä hän päätti kuvata koko tapahtuman.

”Syy miksi rakastamme häntä”

Äiti näki tilanteen ikkunasta ja onnistui ikuistamaan koko tilanteen.

Katso alta, mitä sitten tapahtuu:

Lue myös: Taapero jäi kiinni itse teossa, leikittyään koiranruoalla – katso nyt, miten hän reagoi vanhempiensa syytöksiin

Mikä fiksu – ja hauska – ratkaisu isältä!

Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän!