Nälkäinen 5-vuotias soitti hätänumeroon – mitä sitten tapahtui, on saanut miljoonat hymyilemään

Lasten ei aina ole helppo ymmärtää, miten asiat toimivat ”aikuisten maailmassa”. Asioiden harjoittelussa kuluu aikaa ja virheitä sattuu, mutta niin kauan kuin niistä oppitaan, on hienoa, että lapset uskaltavat tutkia ympäristöään.

Lue myös: 3-vuotias nolasi äitinsä täpötäydessä ravintolassa – silloin viereisen pöydän iäkäs herra pelasti päivän

Lue myös: Äiti salakuvasi taaperoa keittiössä – kun lapsi äkkää oman varjonsa kukaan ei voi olla nauramatta

Lue myös: Nulikka kieltäytyi ottamasta likaisia ​​kenkiään penkiltä – katso nyt, kun hän saa opetuksen, jota ei hevin unohda

Miten tulee toimia esimerkiksi hätätilanteessa? Tai miten saa pizzaa? Nämäkin ovat kysymyksiä, joihin lasten on opittava vastaus. Muuan floridalainen viisivuotias kuitenkin yritti lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Poika soitti hätänumeroon ja pyysi pizzaa. 

Ja poliisin reaktio valloitti Internetin.

Poliisin News 6 Click Orlandolle lähettämässä pätkässä voimme kuulla pienen Manny Besharan soittavan hätänumeroon ja sanovan:

”Haluan sinun tuovan minulle pizzan.”

Paikalle saapui kolme poliisia

Pojan vanhempi sisko Madonna jätti 5-vuotiaan hetkeksi yksin hakeakseen tälle muroja, mutta Manny päätti siinä ajassa ottaa ohjat omiin käsiinsä.

Kun sisar palasi huoneeseen hän huomasi, että joku soitti hänelle. Hän otti puhelimen käteensä vastatakseen asiaa sen enempää miettimättä.

Katsoin puhelinta, siinä luki 911 ja jähmetyin, Madonna muistelee.

Kolme poliisia saapui kuitenkin paikalle varmistamaan, että kaikki oli hallinnassa. He ottivat yhteyttä Madonnan ja Mannyn kanssa ja vahvistivat, että kaikki olivat kunnossa. 

Isosisko selitti tapahtuneen ja pyysi anteeksi.

Halusi osoittaa kiitollisuutta

Poliisit selittivät Mannylle, että hätänumeroon saisi soittaa vain todellisissa hätätilanteissa. He kuitenkin myös ostivat pojalle pizzan lähipizzeriasta!!

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

poika soittaa hätänumeroon pizza
Kuva: Sanford Police Department

Muutamaa päivää myöhemmin perhe halusi osoittaa kiitollisuutensa poliisin avusta. Manny, hänen äitinsä ja kaksi sisarta menivät Sanfordin poliisilaitokselle ja veivät vuorostaan pizzaa poliiseille.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Uutiset 6 Napsauta Orlandoa

Katso video alta:

Minusta tämä oli hämmästyttävää ystävällisyyttä poliisilta! He opettivat pojalle, kuinka asiat toimivat, ja piristivät hänen päiväänsä samalla.

Paina nyt Jaa-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän!