Pojankloppi ei suostu ottamaan likaisia ​​kenkiään metron penkiltä – katso nyt hänen reaktiotaan, kun vieras istuu hänen päälleen

Joukkoliikennettä käytettäessä ei voi välttyä kohtaamasta satunnaisia huonotapaisia kanssamatkustajia. Monet heistä ovat nuoria.

Näissä nuorissa ei tietenkään ole mitään vikaa, on ihan tervettä osoittaa pientä kapinahenkeä.

Mutta silloin heille pitää myös näyttää kaapin paikka…

Lue myös: Idiootti yritti tuhota perheen upean lumiukon – karma kuitenkin iski millisekunnissa, eikä ilonpilaaja varmaan yritä samaa hetkeen

Lue myös: Ylimielinen nuorimies kailottaa puhelimeen bussissa – silloin 74-vuotias rouva lausuu 5 sanaa, jotka saavat hänet heti hiljenemään

Juuri näin tapahtui, kun muuan teini ei suostunut laskemaan jalkojaan metron penkiltä.

Kun tämä nuorimies päätti nostaa jalkansa penkille ja näin varata kolme istumapaikkaa yhden sijaan, hän ei varmasti ollut osannut odottaa mitä siitä seuraisi, kirjoittaa brittiläinen The Mirror.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Twitter

Antoi opetuksen

Useat matkustajat joutuivat nousemaan seisomaan pojan töykeyden vuoksi.

Kukaan ei kuitenkaan halunnut luoda huonoa ilmapiiriä nuhtelemalla häntä – kunnes eräs mies nousi metroon ja pakotti teini-ikäisen laskemaan jalkansa istuimelta.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Twitter

Kutsuttiin sankariksi

Isabel, joka alun perin jakoi tapahtumat silloiseen Twitteriin eli nykyiseen X:ään, istui tapahtumahetkellä metrossa ja näki kaiken.

Hän kaivoi nopeasti puhelimen esiin taltioidakseen pojan lievästi sanottuna hauskan reaktion.

Kuvat levisivät kulovalkean tavoin, ja pojan jaloille istunutta miestä ovat ylistäneet nyt tuhannet, jotka toivovat, että useammat ihmiset uskaltaisivat tehdä saman.

Pojan ilme todella on voittamaton:

Twitter

Paina nyt JAA-painiketta osoittaaksesi kunnioitusta miehelle!