Idiootti yritti tuhota perheen upean lumiukon – karma kuitenkin iski millisekunnissa, eikä ilonpilaaja varmaan yritä samaa hetkeen

Lapsena yksi parhaista asioista talvessa oli lumi. Oli ihanaa leikkiä lumessa, laskea pulkkamäkeä ja tehdä lumienkeleitä.

Lue myös: Kunta kieltäytyi myöntämästä Ericille rakennuslupaa autotalliin – hänen nerokas kostonsa on saanut miljoonat hurraamaan

Lue myös: Isälle riitti poikien puhelimien räplääminen ruokapöydässä – antoi klopeille opetuksen, jota eivät hevin unohda

Lumiukkojen rakentaminen ansaitsee erityismaininnan. Me rakensimme sekä isoja että pieniä lumiukkoja, jotka sitten koristelimme perinteisillä porkkanoilla, napeilla tai risuilla.

Mutta valitettavasti aina on ihmisiä, jotka saavat iloa muiden surusta. Monta kertaa midänkin lumiukkomme tuhottiin. Kaikeksi onneksi kosto on suloinen.

Cody Lutz puolisoineen ja tämän sisarukset päättivät rakentaa suuren lumiukon Yhdysvaltojen New Yorkin osavaltiossa.

Lumiukko – kannon ympärillä

Jotta lumiukko olisi mahdollisimman suuri, he rakensivat sen alaosan etupihalleen suuren kannon ympärille.

Valmis lumiukko oli todella majesteettinen ja korkea, kuten allaolevasta kuvasta näet.

Facebook

Lumesta löytyi pyörän jäljet

Kolmikko oli tietysti erittäin tyytyväisiä työnsä lopputulokseen.

Seuraavana päivänä Cody löysi pyörän jäljet ​​etupihan lumesta. Jäljet johtivat suoraan kohti lumiukkoa, johon ajoneuvo jolle jäljet ilmeisesti kuuluivat, oli osunut.

Joku oli siis yrittänyt kaataa lumiukon autollaa. Kuljettajalle on kuitenkin tullut varsin ikävänä yllätyksenä, että lumiukon sisältä löytyi suuri kanto.

Facebook

”Elämä on vaikeaa, kun olet tyhmä”

Cody julkaisi tapahtumasta kuvan Facebookissa.

– Se, mitä he eivät olleet osanneet odottaa, oli suuri kanto lumiukon keskellä. Elämä on vaikeaa, mutta sen täytyy olla vielä vaikeampaa, kun olet tyhmä! Cody vitsaili kuvatekstissä.

Toivottavasti kuljettaja selvisi ilman vammoja, mutta pari naarmua autoon on hänelle ihan oikein…