Isälle riitti poikien puhelimien räplääminen ruokapöydässä – antoi klopeille opetuksen, jota eivät hevin unohda

Nykyajan nuoret tuskin selviäisivät ilman matkapuhelimiaan. Missä tahansa näkee nuoremman sukupolven edustajan nykyään, istuvat he nenä kiinni luurin näytössä.

Lue myös: Erik petti vaimoaan ja jätti tämän puille paljaille – vaimon nerokas kosto on saanut miljoonat ympäri maailman hurraamaan

Vaikka en pidä itseäni mitenkään poikkeuksellisen vanhanaikaisena, olen silti sitä mieltä. että matkapuhelimet ovat saaneet liian suuren roolin elämissämme. Ne ovat tietysti käytännöllisiä – mutta sen ei pitäisi tapahtua ”okikeassa elämässä” tapahtuvan sosiaalisen kanssakäymisen hinnalla.

Usein minusta tuntuu, että etenkin nuoret ajattelevat, että heidän matkapuhelimensa ovat paljon tärkeämpiä kuin mitä heidän lähiympäristössään tapahtuu – esimerkiksi keskustelun tai ruokailun aikana.

Ei saanut suolaa

Alla oleva sketsi on loistava esimerkki juuri tästä, ja olen itse asiassa vakuuttunut, että monet vanhemmat kokevat tätä melkein päivittäin.

Perhe, johon kuuluvat äiti, isä ja kaksi poikaa syövät yhdessä illallista. Pojat ovat tietysti puhelin kädessä.

Hetken kuluttua isä pyytää yhdeltä pojista suolaa – ehkä kokeillakseen, kuuleeko poika häntä alkuunkaan – ja mitään ei tapahdu.

Katso nyt isän loistava reaktio:

Älä epäröi JAKAA videota, jos isän kosto sai hymyn huulillesi!