Kunta kieltäytyi myöntämästä Ericille rakennuslupaa autotalliin – hänen nerokas kostonsa on saanut miljoonat hurraamaan

Jos näyttää siltä, ​​ettei ole saamassa haluamaansa ei pidä lannistua. Silloin jos milloinkaan on tärkeää olla antamatta periksi ja yrittää vain kovemmin löytää ratkaisu. 

Koska jos on hieman luova ja taistelee lujasti asiansa puolesta, voi olla, että lopulta saa tahtonsa läpi.

Älykkäät ratkaisut avaavat aina uusia ovia, ja laatikon ulkopuolelta ajattelua ei koskaan voi käyttää liikaa.

Juuri näin kävi belgialaisen Eric Vekemanin tapauksessa. Hän asui muutaman vuoden omistamansa kenkäkaupan yläkerrassa. Sitten hän jäi eläkkeelle ja sulki tässä yhteydessä kaupan nauttiakseen eläkepäivistään.

Koska kauppa oli tyhjä, Eric harkitsi tilojen käyttöä johonkin muuhun kuin kenkien myyntiin. Lopulta hän päätti rakentaa sinne autotallin.

Youtube

Mutta oli vain yksi ongelma – kunta kieltäytyi myöntämästä Ericille rakennuslupaa uudelle autotallille sillä selityksellä, että autotallin ovi pilaisi kaupunkikuvan. Tämä tietysti harmitti luovaa eläkeläistä.

Keksi ratkaisun

Mutta Eric kieltäytyi luovuttamasta. Hän keksi aivan loistavan ratkaisun, joka mahdollisti hänelle hänen kaipaamansa autotallin rakentamisen.

Alla olevalla videolla, jota on katsottu hieman yli 1,8 miljoonaa kertaa, näet kuinka Eric taisteli ja voitti kaupunginhallitusta vastaan – ja voitti!

Kunnioitan tätä miestä äärimmäisen paljon, koska hän onnistui löytämään loistavan ratkaisun ylitsepääsemättömältä vaikuttavaan ongelmaan!

Eric sai autotallinsa pilaamatta kaupunkikuvaa autotallin ovella! Oliko hänen ideansa myös sinun mielestäsi nerokas? JAA siinä tapauksessa artikkeli ystävillesi!