Erik petti vaimoaan ja jätti tämän puille paljaille – vaimon nerokas kosto on saanut miljoonat ympäri maailman hurraamaan

Pettäminen ei ole koskaan, ikinä hyväksyttävää. Se tuhoaa ihmissuhteet ja jättää arvet sieluun.

Nerokas kosto voi olla asianosaiselle hyvä tapa jättää kaikki taakseen.

Vuosien mittaan olemmekin kuulleet ja lukeneet erilaisista kostotoimista uskottomuuden jälkeen. Petetyksi tulleet ovat tietysti surullinen, mutta monissa tapauksissa he ovat oilleet pelottavan luovia kostojensa kanssa.

Paras kosto, josta olen koskaan kuullut on Christinan kosto.

Siitä, onko tarina totta vai ei, voi olla montaa mieltä, mutta viihdyttävä se ainakin on.

Erikillä oli ollut suhde sihteerinsä kanssa jo jonkin aikaa, ja lopulta he rakastuivat.

He päättivät aloittaa uuden yhteisen elämän ja niinpä Erik pamahti eräänä päivänä kotiin ja töksäytti vaimolleen Christinalle, että hänellä oli kolme päivää aikaa pakata tavaransa ja lähteä heidän yhteisestä kodistaan.

Christina pyysi, että pariskunnan omaisuus jaettaisiin tasapuolisesti, mutta Erikillä – joka, oli erittäin varakas – oli tukenaan liuta huippujuristeja, jotka pitivät huolen siitä, ettei Christina saanut kuin viidenneksen talon arvosta eikä penniäkään enempää.

Ensimmäinen ilta

Ensimmäisenä iltana Christina sitten pakkasi kaikki tavaransa. 

Toisena päivänä hän varmisti saavansa kaiken ulos muuttoautossa, ja viimeisenä iltana hän päätti vielä nauttia hienon illallisen talon upeassa ruokasalissa. 

Hän söi katkarapuja kalliin kaviaarin kanssa ja joi pullon vuosikertaviiniä.

Shutterstock

Muutaman viinilasillisen jälkeen hän päätti, että halusi kostaa ex-miehelleen. 

Niinpä hän työnsi katkarapuillallisen jäännökset verhotankoihin.

Muutti pois

Seuraavana päivänä hän muutti pois, ja Erik ja hänen uusi tyttöystävänsä ottivat talon haltuunsa.

Muutaman päivän kuluttua he havaitsivat vähintäänkin epämiellyttävän hajun, joka oli talon jokaisessa huoneessa. He yrittivät siivota ja tuulettaa, mutta mikään ei auttanut

Kun tilanne vain paheni ja paheni päivien kuluessa, kaikki seinät maalattiin ja ja tekstiilit vaihdettiin. Mikään ei auttanut.

Myi talon halvalla

Pariskunnan tuttavat lakkasivat käymästä, ja siivousyritys, jolle Erik ja Christina olivat pitkään maksaneet talon siivoamisesta, kieltäytyivät enää siivoamasta taloa. Siellä haisi liian pahalta. 

Lopulta pariskunta ei kestänyt enää.

He laittoivat talon myyntiin, mutta kaikki, jotka tulivat katsomaan taloa, pääsivät hädin tuskin ovesta sisään ennen kuin haistoivat järkyttävän hajun. 

Taloa oli mahdoton myydä.

Jonkin aikaa sen jälkeen, kun Christina oli lähtenyt kotoa, hän soitti ex-miehelleen kyselläkseen, miten asiat etenivät. Erik kertoi valitettavasta tilanteesta, että taloa ei voitu myydä edes puolella siitä hinnasta, mikä sen arvo oli.

Christina kertoi ikävöivänsä taloa ja tarjoutui ostamaan sen takaisin kymmenesosalla sen arvosta. Erik oli niin epätoivoinen, että suostui tarjoukseen, ja he allekirjoittivat sopimuksen samana päivänä.

Iltapäivällä Erik ja hänen uusi vaimonsa katselivat, kuinka muuttajat kantoivat kaikki heidän tavaransa ulos talosta ja ajoivat ne heidän uuteen kotiinsa. Siellä muuttajat kantoivat uuteen huvilaan sohvat, televisiot, kodinkoneet, pöydät, taulut, sängyn – ja verhotangot…

Älä epäröi jakaa tarinaa, jos Christinan kosto toi hymyn huulillesi!