18-vuotias halusi ”kymppikerhon” jäseneksi väen vängällä – lentoemännän brutaali ratkaisu mykisti teinin

Lentokoneessa koetaan monenlaisia hetkiä, mutta yksi erikoisimmista ilmiöistä on eittämättä niin sanottu ”mile high club”, eli suomeksi ”kymppikerho”, jonka jäseneksi pääsee harrastamalla seksiä lentokoneessa.

Vaikka tämä saattaa kuulostaa jännittävältä seikkailulta korkeuksissa, saavat matkustamon henkilökunta kohdata tämän haasteen työssään yllättävän usein.

Mandy Smith, entinen Virgin Atlanticin lentoemäntä, kertoo yli 12 vuoden kokemuksellaan, miten tällaiset tilanteet yleensä hoidetaan.

Hän oli äskettäin LADbible TV:n ”Honesty Box” -ohjelmassa, jossa hän vastasi katsojien kysymyksiin avoimesti ja rehellisesti.

– Vaikka matkustamossa oleva wc-oven lukko saattaa antaa yksityisyyden tunteen, on meillä keinoja puuttua tilanteeseen. Ovi voidaan avata ja tarvittaessa irrottaa kokonaan, Mandy selittää.

Yölennoilla, kun kone on hiljainen eikä matkustamossa ole lapsia, Mandy myöntää, että olisi saattanut jättää puuttumatta aikuistenvälisiin puuhiin. Päivälennoilla, erityisesti lasten läsnä ollessa, hän kuitenkin pitää tiukemman linjan.

– On tärkeää ylläpitää sopivaa käytöstä kaikkien matkustajien mukavuuden ja turvallisuuden vuoksi, hän toteaa.

Kun Mandylta kysyttiin, kuinka usein tällaiset yritykset tapahtuvat, hän arvioi:

– Ehkä yhdellä kahdestakymmenestä tai kolmestakymmenestä lennosta. Ei siis kovinkaan usein, mutta tarpeeksi usein, että meidän on oltava valppaina.

Päättäväinen 18-vuotias

Eräässä tapauksessa Mandy kertoo tilanteesta, jossa nuori 18-vuotias nainen oli päättäväisesti pyrkinyt kerhon jäseneksi ja yritti useita kertoja lennon aikana löytää seuraa tähän tarkoitukseen.

– Lopulta puhuimme asiasta hänen vanhempiensa kanssa, jotka matkustivat hänen kanssaan. Sen jälkeen tilanne rauhoittui, Mandy muistelee.

Katos Mandyn haastattelu alta:

Jaa tämä artikkeli, jos luulet, että se hymyilyttäisi myös ystäviäsi!