Tämä 22-vuotias ei saa töitä – valtavan jättisiittimensä takia: ”Työnantaja luuli, että minulla seisoi”

Monet miehet toivovat usein, että heillä olisi isompi penis, vaikka useimmat naiset eivät usko koolla olevan niin suurta merkitystä.

Mutta onko todella niin ihanaa, että sinulla on valtavat viikset? Ei kaikille, eikä varsinkaan 22-vuotiaalle Joelle Englannista.

Joella on niin iso penis, että hänet hylättiin työpaikan takia, kertoo uusi dokumentti, jossa hän näytteli miehistä, joilla on valtava penis.

My massve cock, eli vapaasti suomennettuna ”Jättimäinen kaluni”, on ei-niin-mielikuvituksellinen nimi brittiläiselle dokumenttisarjalle miehistä, joilla on epätavallisen suuret sukuelimet.

Lue myös: Anniella on maailman isoimmat luomurinnat – painavat yksittäin 30 kiloa

”Työnantaja luuli, että minulla seisoi”

Yksi dokumentin osallistujista on 22-vuotias Joe. Hänen peniksensä on hieman yli 24 senttimetriä pitkä ja niin paksu, ettei hän itsekään saa käsiään sen ympärille.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Youtube

Voisi ehkä kuvitella, että valtava jättisiitin olisi pelkkä plussa, muta tosiasiassa siitä on ollut Joelle haittaa. Työhaastattelussa hänelle esimerkiksi sanottiin, että hän ei saisi työtä ”sopimattoman käytöksen vuoksi”.

– He sanoivat minun olevan hyvä ehdokas, mutta he luulivat, että minulla seisoi koko haastattelun ajan, Joe kertoo dokumentissa.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Youtube

Erikoiset alushousut

Riippumatta siitä, mitä vaatteita Joe käyttää, hänen jättipeniksensä ääriviivat näkyvät, ja hänen on käytettävä alushousuja, joiden etuosassa on ylimääräistä kangasta, jotta koko paketti mahtuu.

Joe on taiteilija ja dokumentissa pääsemme näkemään, kuinka hän hyödyntää synnyinlahjaansa taiteessaan.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvan lähde: Youtube

Lue myös: Nälkäinen isä asetteli välipalaa pieniin kulhoihin – kun tytär tuli kotiin hän huomasi tämän intiimin virheen

Katso alta dokumentti Joesta:

Mitä tunteita tämä herätti sinussa? Osallistu keskusteluun Facbookin kommenteissa.