26-vuotiaan rinnat ovat niin valtavat, että hän aiheuttaa auto-onnettomuuksia: ”Kaadan koko ajan tavaroita niillä”

Meitä on yli seitsemän miljardia ihmistä upealla planeetallamme ja näytämme kaikki erilaisilta, ja hyvä niin. Kuinka tylsää olisikaan, jos olisimme kaikki samanlaisina?

Jotkut ovat pitkiä, lyhyitä, ohuita, pyöreitä ja kaikkea siltä väliltä. 26-vuotiaalla Anastasia Berthierillä on suuret rinnat.

Ne ovat itse asiassa niin suuret, ettei hän ei voi istua tavallisella lentokoneen istuimella, kirjoittaa The Mirror .

Täällä Hyvissä nauruissa emme kirjoita vain asioista, jotka saavat lukijamme nauramaan. Nostamme esiin myös ihmisiä, jotka ovat valinneet elää ainutlaatuisella tavalla, ja meidän mielestämme kaikki ihmiset ovat yhtä arvokkaita ja heitä tulee kunnioittaa!

Anastasiya Berthierilla on yli 1,5 miljoonaa seuraajaa Instagramissa jättimäisten rintojensa ansiosta.

Kaataa astioita

Mitä tulee vaatteiden ostamiseen, se on lähes mahdotonta Anastasialle, joka käyttää K-kuppeja rintaliiveissään.

– Ne ovat niin suuret, että pudotan tavaroita pöydiltä ja törmään ihmisiin. Jos kokeilen vaatetta tavallisessa kaupassa, jään usein jumiin ja tarvitsen apua vaatteen riisumiseen. Alusvaatteet ovat täysin mahdottomia, ne täytyy tilata verkkokaupoista, jotka myyvät erittäin suuria rintaliivejä, Anastasia sanoo The Mirrorille.

Lentäminenkään ei ole helppoa – Anastasia ei yksinkertaisesti mahdu valtavine rintoineen tavalliselle lentokoneen istuimelle.

– Lennän aina ykkösluokassa tai ainakin business-luokassa, jotta voin venyttää selkäni kunnolla, Anastasia selittää.

Rinnat aiheuttivat auto-onnettomuuden

Kaikista ongelmista huolimatta Anastasia rakastaa valtavia rintojaan, vaikka ne saavatkin ihmiset kääntämään päätään hänen ohittaessaan – jopa siinä määrin, että hän melkein aiheutti auto-onnettomuuden kerran.

– Olin ulkona ratsastamassa pieni toppi päällä. Yhtäkkiä hevonen alkoi juosta, joten rinnat putosivat topista. Juuri samaan aikaan auto ajoi ohi ja kuljettaja oli menettämässä autonsa hallinnan, Anastasia muistelee.

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Miten ainutlaatuinen elämä Anastasialla onkaan! Paina nyt JAA-painiketta, jotta ystäväsikin näkevät tämän tänään!