29-vuotias mies asteli ystävänsä häihin – kääntyi ympäri ja näki kerrassaan uskomattoman näyn

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, mutta varmasti jokainen meistä on myös kuullut, että tuttumme on nähnyt kadulla tai juhlissa kaksoisolentomme.

Harvinaisempaa onkin sitten törmätä johonkin, joka näyttää tismalleen samalta kuin itse – vaatteita myöten!

Näin kuitenkin kävi 29-vuotiaalle Azly Yozof, joka oli ystävänsä häissä Malesiassa.

Siellä hän tapasi miehen, joka oli kalju – aivan kuten hän itse, käytti mustasankaisia silmälaseja – aivan kuten hän itse, oli hieman pullea – aivan kuten hän itse – ja kirsikkana kakun päällä molemmilla oli yllään samanlaiset punaiset paidat.

Kuva: Instagram

Ilahdutti häävieraita

Kuva: Instagram

Myös kaksoisolento huoneen toisella puolella, joka osoittautui sulhasen kollegaksi, huomasi silmiinpistävän yhtäläisyyden – ja hymyili leveästi, kun Azlyn ystävä Amir yritti taltioida uskomattoman tapauksen kameralla.

Kuva: Instagram

– He näyttävät kaksosilta, mutta eivät ole millään tavalla sukua toisilleen. Yritämme saada heidät tapaamaan uudelleen ja sitten otamme vielä parempia kuvia. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun heidät nähtiin yhdessä, ja se oli erittäin hauskaa, Amir iloitsee The Mirrorin mukaan.

Kuva: Instagram

Odottamaton tapaaminen oli suuri menestys häissä joka ilahdutti hääparia ja heidän vieraitaan.

LUE MYÖS: Mies tilasi koko ruokalistan vaikka oli ”unohtanut” lompakkonsa kotiin – silloin nainen antoi huijarille elämänsä opetuksen

Tämä oli aika hauskaa, eikö vaan?