33-vuotias mies väittää käyttäneensä yli 70 000 euroa valtavaan ”monsterikaluunsa” – katso nyt, kun hän kääntyy kameraan päin

Nykyään erilaiset kauneusleikkaukset ovat yhä yleisempiä, ja niin kauan kuin olet aikuinen ja sinulla on varaa, voit vapaasti tehdä mitä haluat.

Ehkä haluat pienentää tai suoristaa nenäsi tai häivyttää otsarypyt.

Nykyään myös yhä useammat miehet menevät niin sanotusti veitsen alle. Amerikkalainen Marc Rocke on päättänyt suurentaa penistään ja käyttänyt siihen omien sanojensa mukaan yli 70 000 euroa.

Marc Rockella, 33, oli alun perin noin 20 senttimetriä pitkä penis. Mutta hän oli kaukana tyytyväinen, kirjoittaa Daily Star.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: TikTok

Yli 70 000 euroa valtavaan ”monsterikaluun”

Niinpä Marc päätti mennä veitsen alle ja suurentaa penistään –ja kunnolla.

Nykyään se on hänen mukaansa 35 senttimetriä pitkä ja sen ympärysmitta on huikeat 30 senttimetriä.

Marc saavutti nämä uskomattomat mitat asettamalla proteesin penikseensä ja täyttämällä sen sitten kehostaan ​​tulevalla rasvalla. Operaatio maksoi 80 000 dollaria, mikä vastaa yli 70 000 euroa.

– Jälkikäteen kipu oli käsittämätöntä. En voinut edes nousta sängystä. Kävely oli erittäin vaikeaa kaiken uuden painon takia. Juokseminen ei käynyt mielessäkään, Marc sanoo Daily Starille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Tuijotetaan

Marcin kalu on nyt niin iso, ettei hän piilottaa sitä tavallisiin housuihin, ja ihmiset tuijottavat Marcin haaroväliä minne tahansa hän meneekin.

– Toisaalta nautin huomiosta, mutta toisaalta joskus haluan vain ostaa maitoa ja mennä kotiin, Marc toteaa.

Hän ansaitsee elantonsa alastonmallina ja hänellä on tuhansia seuraajia sosiaalisessa mediassa, joissa seuraajat maksavat saadakseen nähdä Marcin ainutlaatuisen miehuuden. Hän on ansainnut leikkaukseen käyttämänsä summan takaisin jo kauan sitten.

Hän on kuitenkin päättänyt pysyä nimettömänä ja esiintyy vain kasvonaamiossa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

”Isompi on parempi”

Marcia ovat aina kiehtoneet suuret ruumiinosat, kuten suuret lihakset, rinnat ja pakarat.

– Olen aina ajatellut, että isompi on parempi ja lopulta päätin itse alkaa isommaksi, Marc sanoo.