6 lapsen äiti on käyttänyt omaisuuden tullakseen ”eläväksi Barbieksi” – nyt hän esittelee tulosta ylpeänä

Meillä kaikilla on ennakkoluuloja, halusimme sitä tai emme. Voimme kuitenkin yrittää sivuuttaa ne ja lopettaa ihmisten tuomitsemisen ulkonäön perusteella.

Jotkut näyttävät yhdeltä ja toiset toiselta. Sillä ei ole mitään tekemistä persoonallisuuden kanssa. Tästä huolimatta verkon kommenttikentät ovat nykyään täynnä ilkeitä ja pilkallisia kommentteja ihmisten ulkomuotoon liittyen.

Jotkut ihmiset haluavat erottua joukosta, mutta he eivät ansaitse tulla vihatuksi sen takia.

Kuuden lapsen äiti, nimeltä Nannette Hammond, on käyttänyt omaisuuden näyttääkseen elävältä Barbie-nukelta.

Ainakin neljä rintaleikkausta, huulten suurennus, botoxia, tatuoitu meikki – lista toimenpiteistä jotka kuuden lapsen äiti Nannettelle on tehty on pitkä. Hänen tavoitteensa on näyttää elävältä Barbielta, kirjoittaa Daily Mail.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Kiinnostus heräsi jo lapsena

Barbie-nuket kiinnittivät Nannetten huomion jo varhain. Pienenä hän jumaloi nukkeja ja keräsi niitä, hänellä oli enimmillään jopa 50 Barbieta kerralla.

Kiinnostus jatkui aikuisuuteen asti ja 20-vuotiaana Nannette kävi ensimmäisessä leikkauksessaan – ensimmäisessä monista.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Siitä lähtien hänen muuttumisensa eläväksi Barbieksi on ollut jatkuva prosessi. Nykyään Nannette on 47-vuotias, hänellä on kuusi lasta ja hän on käyttänyt yli 455 000 euroa kauneushoitoihinsa.

Hän osti jopa vaaleanpunaisen Barbie-auton.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Työskenteli plastiikkakirurgilla

Nannette kertoo lehdelle:

– Rakastin leikkiä Barbie-nukeilla nuorena. Olin ujo ja hieman epävarma ulkonäköni suhteen. Siksi halusin olla kuin nuket. Kuvittelin niiden olevan aina iloisia. Vihasin hiuksiani ja halusin isommat rinnat.

Kauneusleikkaukset kiinnostivat Nannettea jonkin aikaa niin paljon, että hän aloitti työskentelyn hoitajana plastiikkakirurgin klinikalla.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Miehen tukemana

Ei ole yllättävää, että Nannette saa paljon kritiikkiä ainutlaatuisesta kiinnostuksestaan ​​Barbieita kohtaan. Monet sanovat, että hän näyttää naurettavalta, mistä hän yrittää parhaansa mukaan olla välittämättä.

Sen sijaan 47-vuotias on nyt täysin keskittynyt saamaan päätökseen muuttumisensa ”eläväksi Barbieksi”.

Juttu jatkuu upotuksen jälkeen.

Nannetten puoliso, jonka hän tapasi 30-vuotiaana, tukee vaimonsa projektia ja auttaa häntä taloudellisesti suuren unelmansa toteuttamisessa.

Lue myös: Nainen ei ole leikannut kynsiään 25 vuoteen – katso nyt kun hän paljastaa maailmanennätyksen rikkoneet ”kynnet”

Lue myös: 2 lapsen äiti loi omat versionsa julkkisten ”seksikkäistä” kuvista – saanut miljoonat nauramaan kippurassa

Katso alta video:

Paina nyt JAA-painiketta, jos erilaisuus on mielestäsi rikkaus!