72-vuotiasta isoäitiä kutsutaan maailman seksikkäimmäksi – katso nyt, kun hän nousee vedestä

Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä vaikeampaa on pysyä huippukunnossa ja useimmille tulee muutamia lisäkiloja. Se johtuu useista syistä; osittain siitä, että aineenvaihdunta yksinkertaisesti hidastuu iän myötä, ja osittain sitä, ettei ulkomuoto enää ole niin tärkeä monelle vanhemmiten.

Siinä ei tietenkään ole mitään väärää, vaikka tietysti terveydestään on tärkeä huolehtia harrastamalla liikuntaa ja ravitsemalla kehoaan terveellisellä ruoalla.

72-vuotias Carolyn Hartz todella osoittaa, että ikä on pelkkä numero!

Terveellisen elintavat on asia, jota suurin osa meistä miettii, vaikka päätämme tietysti jättää sen ajoittain huomiotta – varsinkin viikonloppuisin.

Carolyn Hartz on kuitenkin elänyt terveellistä elämää yli 30 vuotta, ja nyt hän inspiroi vuosikymmeniä nuorempia ihmisiä pitämään huolta itsestään osoittamalla, että se todella on mahdollista!

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Oli riippuvainen sokerista

Nykyään ruokavaliosta kirjoja kirjoittanut Hartz oli ennen pahasti koukussa kakkuihin ja muihin makeisiin. Lopua hän päätti luopua sokerista kokonaan 30 vuotta sitten.
– Alku oli erittäin vaikeaa, mutta mielestäni se on itse asiassa avain siihen, että pystyn pysymään kunnossa. Syön proteiinia aina joka aterialla, varsinkin aamiaisella. Se yleensä hillitsee suurinta sokerinhimoa, Carolyn kertoo Shared -sivustolle.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

”Ei kateutta”

Muita vinkkejä, joita 72-vuotias antaa muille, ovat ihosta huolehtiminen ja auringon välttäminen. Lisäksi Carolynin mukaan oikea asenne elämään on tärkeää.


– Älä vertaa itseäsi muihin, vaan anna itsesi inspiroitua. Ystävillesi kateellinen oleminen tuhlaa voimia ja vaarantaa oman hyvinvointisi. Älä myöskään pidä ikää ongelmana, Carolyn sanoo Sharedille.

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kuinka inspiroiva ihminen! Jaa inspiraatiota myös ystävillesi painamalla JAA-painiketta!