Ääliö yritti heittää vanhan jääkaapin luontoon – sai poliisilta opetuksen, jota ei heti unohda

Ympäristöä ja luontoa tuhoavat ihmiset todella ansaitsevat rangaistuksensa. Tavalla tai toisella on opittava, ettei roskia voi vain heittää mihin tahansa.

Tämän sai tuta muuan espanjalaismies kantapään kautta – naurettuaan ääneen, kun hän heitti kokonaisen jääkaapin alas jyrkkää rinnettä, kun hän ei ilmeisesti viitsinyt toimittaa sitä minne kuului.

Joskus muiden ihmisten typeryys kiehtoo. Sillä sen lisäksi, että mies heitti jääkaapin alas jyrkänteeltä nauraa räkättäen koko ajan – hän myös kuvasi koko toimituksen ja julkaisi sen netissä.

Löytyi heti

Mitä ympäristöterroristi ei ollut ottanut huomioon, oli se, että videolla näkyi heidän rekisterikilpinsä.

Eikä kulunut aikaakaan, kun ääliö sai puhelun paikalliselta poliisilta.

Kävi ilmi, että miehet työskentelivät kodinkoneita toimittavassa yrityksessä, mutta koska heillä ei ollut sopimusta tahon kanssa joka olisi voinut käsitellä vanhoja tuotteita, he ajattelivat ottavansa käyttöön vaihtoehtoisen menetelmän.

Twitter / @ AUGC_Comunica
Twitter / @ AUGC_Comunica

Poliisitutkinta päättyi siihen, että sekä miehet että yritys asetettiin syytteeseen – ja he saivat 45 000 euron sakon.

Mutta oikeuslaitoksen mielestä se ei ollut riittävä rangaistus.

LUE MYÖS: Mies tilasi koko ruokalistan vaikka oli ”unohtanut” lompakkonsa kotiin – silloin nainen antoi huijarille elämänsä opetuksen

Pakko siivota

The Guardia Civil julkaisi videon, jollaa miehet kamppailevat nostaakseen jääkaapin – tällä kertaa ylös rotkosta. Poliisi siis pakotti heidät ”siivoamaan jälkensä” ja voimme vain toivota, että se antoi heille opetuksen koko loppuelämikseen.

Loistava rangaistus minusta poliisilta. Ja idiootit eivät luultavasti heitä roskia luontoon enää pitkään aikaan!

Mitä mieltä sinä olet, saivatko he ansaitsemansa? Paina siinä tapauksessa Jaa-painiketta, niin voimme toivottavasti opettaa ihmisiä olemaan tekemättä vastaavaa!