Alice, 25, ei ole harjannut hampaitaan yli 10 vuoteen – katso nyt, kun hän avaa suunsa

Suurin osa meistä harjaa hampaat kahdesti päivässä sen enempää asiaa miettimättä.

Moni meistä oppi lapsena, että hammaspeikot iskevät jos hampaistaan ei pidä huolta.

Tietysti sitä välillä nukahtaa sohvalle eikä se ole maailmanloppu, mutta muuten ollaan laajalti yhtä mieltä siitä, että hampaistaan on tärkeää pitää huolta.

Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Esimerkiksi 25-vuotias Alice ei ole harjannut hampaitaan 10 vuoteen, kirjoittaa The Sun.

Netdoktor -sivuston mukaan hampaat tulisi pestä kahdesti päivässä, aamulla ja illalla.

”Ne näyttävät aivan täydellisiltä”

Jos et pidä hampaitasi puhtaina, on olemassa suuri reikien ja ientulehduksien riski – pahanhajuisesta hengityksestä puhumattakaan.

Lontoolainen Alice ei kuitenkaan ole harjannut hampaitaan yli 10 vuoteen.

– On sosiaalinen tabu olla harjaamatta hampaita, mutta jos totuus paljastetaan, niin en välitä. En ole harjannut hampaitani kymmeneen vuoteen. Kun katson peiliin, hampaani näyttävät täydellisiltä, ​​sanoo Alice The Sunille.

Kuvan lähde: Facebook

Alkoi jo lapsena

Lapsena Alice pesi hampaansa vain kun muisti. 12-vuotiaana Alice sai hammasraudat, joita hänen täytyi käyttää hieman yli vuoden.

– Hammaslääkäri, jonka luona kävin, puhui jatkuvasti hampaiden pesun tärkeydestä, joten lopetin sen tekemisen yksinkertaisesti pienenä kapinana. Kun raudat otettiin pois, heitin hammasharjan pois, sanoo muistelee.

Kuvan lähde: Facebook

Vain yksi reikä

Huonosta suuhygieniasta huolimatta Alicella on ollut vain yksi reikä, ja se oli silloin, kun hän vielä harjasi hampaitaan.

Alice väittää, että hänellä ei ole koskaan ollut ongelmia pahanhajuisen hengityksen kanssa – purukumi auttaa siihen hyvin.

– Sitä on vaikea tietää itse, mutta poikaystäväni ei ole koskaan huomauttanut siitä minulle.

Hammaslääkäri ei valita

Alice syö paljon kasviksia, ei juo alkoholia, ei tupakoi eikä pidä limusta, joka on hänen itsensä mukaan antanut hänelle kauniit valkoiset hampaat.

– Käyn hammaslääkärissä kerran vuodessa, eikä siellä koskaan kysytä suuhygieniasta. Yleensä siellä vain poistetaan hammaskiveä, mutta jos käskettäisiin aloittaa hampaiden harjaus, tekisin sen heti. Mutta tällä hetkellä saan lähinnä kehuja hampaideni valkoisuudesta ja terveydestä. Joten miksi minun pitäisi käyttää aikaa niiden harjaamiseen?

Kuvan lähde: Facebook

Hänen hampaansa kyllä näyttävät hyvin valkoisilta, sitä ei käy kieltäminen.