Andrea on täyttänyt huuliaan 34 kertaa eikä suostu lopettamaan – uhmaa lääkäreiden varoituksia

Nykyään on yleisempää kuin koskaan mennä niin sanotusti ”veitsen alle” paranneltua ulkomuotoa etsittäessä. Kyseessä voi olla yksi ryypy otsassa joka häiritsee, tai sitten huomattavasti isompi operaatio.

Mutta jotkut ottavat sen askeleen pidemmälle ja tekevät muutoksista elämäntavan. Kuten esimerkiksi 25-vuotias Andrea. Hän on suurentanut huuliaan yli 30 kertaa, eikä aio lopettaa.

Lue myös: Vaimo valitti vatsakipuja – lääkärin löydökset hänen sisältään saivat miehen oitis vaatimaan avioeroa

Lue myös: Näin kehosi reagoi, kun lopetat säännöllisen seksin harrastamisen

Lue myös: Nälkäinen isä asetteli välipalaa pieniin kulhoihin – kun tytär tuli kotiin hän huomasi tämän intiimin virheen

Andrea on käyttänyt liki 9000 euroa huultensa suurentamiseen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Haluaa rikkoa maailmanennätyksen

Andrea aloitti prosessin vuonna 2018, jolloin tavoitteena oli näyttää Bratz-nukelta. Mutta 34 täyttöä myöhemmin Andrea ei vieläkään tunne olevansa valmis – hän nimittäin haluaa maailman suurimmat huulet.

Hän on myös ottanut täytteitä poskipäihinsä, Andrea kertoo Daily Mailille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kyse ei kuitenkaan ole vain maailmanennätysten jahtaamisesta huulilla. Useat klinikat kieltäytyvät nyt tekemästä lisää toimenpiteitä Andrealle vedoten siihen, että hänen huulensa ovat jo niin isot, että niiden täyttäminen entisestään voisi aiheuttaa kantajalleen terveysongelmia.

Nuoren naisen perhe ei myöskään ole innoissaan hänen projketistaan.

– Perheeni ei pidä ulkonäönmuutoksestani, mutta he kunnioittavat elämänvalintojani. Muuten en välitä ihmisten puheista, minulla on oma käsitykseni siitä, mitä kauneus on ja seuraan sitä uskollisesti, Andrea sanoo Daily Mailille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Kautta aikain on ollut ihmisiä, joiden kauneusihanteet ovat eronneet valtavirrasta. Vaikka ei itse pitäisi Andrean ulkomuodosta, täytyy häntä silti kunnioittaa siitä, ettei hän anna muiden mielipiteiden määritellä itseään – monet muokkaavat ulkomuotoaan tai esimerkiksi laihduttavat nälkiinnyttämällä itseään muiden takia.