Gabriela käyttää sata tonnia vuodessa näyttääkseen muovinukelta – katso nyt, kun hän kääntyy ympäri

Meitä on yli seitsemän miljardia ihmistä planeetallamme, ja jokainen on täysin ainutlaatuinen. Joskus saatat tavata jonkun, joka on samankaltainen kuin sinä ulkonäöltään tai tavoiltaan, mutta siitä huolimatta olemme kaikki ainutlaatuisia.

Gabriela on kotoisin Prahasta ja kutsuu itseään ”ihmis-Barbieksi”. Hänen innostuksensa blondiin nukkeen alkoi jo varhaisessa iässä, kun hän alkoi kerätä Barbie-nukkeja.

Ensimmäinen leikkaus 16-vuotiaana

Nykyään Gabrielalla on kokoelmassaan yli 300 Barbieta.

Hänen oma muutoksensa kohti ihmis-Barbieta alkoi hänen ollessaan 16-vuotias, kun hän otti huulitäytteitä ensimmäisen kerran.

Vuonna 2018 hän leikkasi rintojaan ensimmäistä kertaa, mitä hän ei ole katunut.

– Tunnen itseni seksikkäämmäksi nyt. Se oli vain pieni askel tielläni ihmis-Barbieksi, mutta tunnen itseni seksikkäämmäksi. Olen ehdottomasti onnellisempi isommista rinnoista, Gabriela kertoi Barcroft Medialle British Metron mukaan.

Kuluttaa tonnin kuukaudessa

Barbie-ulkomuotonsa ansiosta Gabrielasta on tullut Internet-julkkis, ja hänellä on yli 60 000 seuraajaa, jotka saavat päivittäin päivityksiä niukasti pukeutuneiden kuvien muodossa.

Suuri osa Gabrielan elämästä pyörii hänen ulkonäkönsä ympärillä, ja joka kuukausi hän käyttää ulkonäköönsä noin tuhat euroa.

– Käytän kolme ja puoli tuntia joka päivä valmistautumiseen. Olen aina halunnut erottua joukosta ja heti kun aloin miettiä ulkonäköäni, tunsin, että Barbie-juttu on minua varten, Gabriela selittää.

Opiskelu yliopistossa

Vaikka Gabriela on jo käynyt useissa leikkauksissa, hän ei näe toimenpiteille loppua.

– Se alkaa pienistä muutoksista, mutta kun näkee positiivisia tuloksia, niitä haluaa enemmän, hän toteaa.

Sen lisäksi, että Gabriela muuttuu Barbieksi, hän opiskelee parhaillaan psykologiaa ja pedagogiikkaa Prahan yliopistossa.

Lue myös: 98 prosenttia Amberin kehosta on tatuoitu, peräaukkoa myöten – katso nyt, kun hän riisuu vaatteensa

Paina nyt JAA-painiketta, jotta myös ystäväsi näkevät tämän tänään!