Lääkärit varoittavat trendistä, jonka väitetään lisäävän seksuaalista nautintoa: ”Ei mitään terveyshyötyjä”

Nykyään trendit tulevat ja menevät nopeammin kuin silmää räpäyttää. Useat viime vuosien trendit ovat, kummallista kyllä, käsittäneet erilaisten esineiden työntämistä emättimeen.

Syitä on väitetty olevan monia erilaisia. Esimerkiksi naiset ovat laittaneet mehujäitä emättimeen viilentämään kesällä, valkosipulia päästäkseen eroon hiivatulkehduksesta ja persiljaa nopeuttamaan kuukautiskiertoa.

Nämä tempaukset eivät tietenkään ole hyväksi keholle ja lääkärit varoittavat kaikesta edellä mainitusta. Mutta estääkö se ihmisiä yrittämästä hulluja asioita? Ei tietenkään.

Uusin nerokas idea on tupakan laittaminen emättimeen, kirjoittaa The Sun.

Tämä outo suuntaus johtuu siitä, että tupakan sanotaan parantavan naisen seksielämää, tiukentavan emätintä ja lisäävän mahdollisuutta tulla raskaaksi.

Ei ole yllättävää, että lääkärit ympäri maailman repivät hiuksiam päästään.

”Ei mitään terveyshyötyjä”

Tupakan tunkemisella sinne kaikkein pyhmpään ei kuitenkaan ole yhden yhtä positiivista terveysvaikutusta, vaoittavat lääkärit ja muistuttavat, että syöpäkääryleet kannattaa pitää kaukana yhtä lailla ala- kuin ylähuulistakin.

– Tunne siitä, että emätin pienenee, on väliaikainen ja johtuu yksinkertaisesti siitä, että lihakset supistuvat. Tupakan kanssa kosketuksiin joutuvassa kudoksessa on pysyviä muutoksia, jotka voivat aiheuttaa syöpää, sanoo gynekologi tohtori Abdoulaye Diop The Sunille.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Pixabay

Väitettiin lisäävän nautintoa

Tämä käytäntö on kovaa huutoa suureksi esimerkiksi Senegalissa, jossa myydään kuivattuja tupakanlehtiä, jotka on sekoitettu juuriin ja muihin kasveihin. Seoksen sanotaan ”lisäävän seksuaalista nautintoa kymmenkertaisesti ja vievän miehesi seitsemänteen taivaaseen”.

Nåäin ei kuitenkaan ole. Sen sijaan kyseistä jauhecocktailia kokeilleet ovat kokeneet polttavaa kipua, huimausta ja joissakin tapauksissa tajuttomuutta.

Kuva: Shutterstock

Paina JAA-painiketta, jotta ystäväsikin voivat lukea tästä hulluudesta!