Mies eli pelkällä oluella 46 päivää – laihtui 20 kiloa: ”Pitäkää hauskaa”

Itsensä hemmotteleminen oluella on ihanaa aina välillä. Liika on kuitenkin aina liikaa ja rankan ryyppäämisen jälkeen harvoin tekee mieli olutta heti seuraavana päivänä ja niin ollen monikaan meistä ei voi sanoa nauttivansa olutta päivittän.

Amerikkalainen Del Hall kuitenkin päätti kokeilla sitä. Hän eli pelkällä oluella 46 päivää – ja laihtui 20 kiloa, kirjoittaa Ladbible.

Ohioloasimies kertoo inspiroituneensa baijerilaisista munkeista 1700-luvulta.

Uskomaton painonpudotus

Usein puhutaan kaljamahasta, mutta Del kuitenkin laihtui ”dieetillään”.

– 132 kilosta 112 kiloon. Joten laihduin 20 kiloa ja voin hyvin. Kolesterolini laski, verenpaineeni laski, samoin verensokerini. Pelkkiä parannuksia. Yritän jatkaa painonpudotusta paastoamalla ajoittain ja pienentämällä annoskokoja, Del hehkuttaa Ladbiblelle.

Jatkaa oluen juomista

Del työskentelee panimossa, eikä ole kyllästynyt olueeseen, vaikka on ollut tiukalla ruokavaliolla puolitoista kuukautta.

– Ei, rakastan todella olutta, enkä koskaan kyllästy siihen. Kun söin ensimmäisen ateriani dietin jälkeen, huuhtelin sen alas oluella, Del kertoo TV4 -kanavalle.

Ruokavalio koostui vedestä ja sekä 2-5 oluesta päivän aikana.

– Ensimmäisen oluen otin yleensä iltapäivällä, mutta pääosin join kotona illalla, Del kertoo Ladbiblelle.

Ei suosittele ”ruokavaliota”

Vaikka Delin dieettii olikin menestys, hän ei suosittelisi sitä muille.

– Ei, en kannustaisi muita yrittämään samaa. On luultavasti muita, parempia tapoja laihduttaa, jotka ovat terveellisempiä, Del huomauttaa.

Mies kertoo myös ikävöineensä eniten sushia olutdieettinsä aikana, mikä ehkä on yllätys, sillä yleensähän oluen nauttiminen saa ihmiset ajattelemaan enemmänkin pizzaa ja hampurilaisia.

Del osoitti uskomatonta tahdonvoimaa – vaikka olut onkin herkullista! 

Jaa tämä artikkeli myös ystävillesi!